Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja, Millog Oy Tervola

Haemme Tervolan toimipaikallemme

TYÖNJOHTAJAA

Määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2026 saakka. Tehtävässä vastaat ajoneuvokaluston kunnossapidon työnjohtotehtävistä.


Olisitko etsimämme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) sekä kokemusta teknisen kaluston kunnossapidon työnjohtotehtävistä.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät esihenkilövalmiudet ja tiimityöskentelytaidot sekä valmiudet projektiluonteiseen työskentelyyn. Arvostamme myös aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista palveluasennetta ja joustavuutta. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien (mm. SAP) käytöstä ja kielitaito katsotaan eduksi. 


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Voit lukea täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustua meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antavat Kimmo Rajala puh. 040 315 7448, etunimi.sukunimi@millog.fi ja Jari Kähkönen puh. 050 478 6911, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi 27.1.2023 mennessä osoitteessa www.millog.fi


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.


Hakuaika päättyy: 27.01.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja, Millog Oy Tervola

95300 Tervola
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti