Skip to main content

Työnjohtaja, Millog Oy Vekaranjärvi

Haemme Vekaranjärven toimipaikkaan

 TYÖNJOHTAJAA  elektroniikkaosastolle.

Tehtävässäsi vastaat kunnossapidon työnjohtotehtävistä. Pääosin tehtäväsi koostuu töiden organisoinnista ja resursoinnista. Tärkeä osa tehtävääsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta ja hyvää työilmapiiriä.

Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri/teknikko tai muu vastaava) ja aikaisempaa kokemusta kunnossapidon työnjohtotehtävistä. Omaat hyvät organisointitaidot, olet aktiivinen, oma-aloitteinen. Sinulta löytyy positiivista palveluasennetta, sopeudut hyvin eri tilanteisiin ja työskentelet mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä halua ottaa vastuuta. Eduksi katsomme SAP- toiminnanohjausjärjestelmän ja puolustusvoimien elektroniikka- ja viestimateriaalin tuntemuksen sekä edellytyksen toimia sähkötöiden johtajana.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Sami Rautomäeltä, puh. 040 315 8004.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.2.2023 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika päättyy: 19.02.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja, Millog Oy Vekaranjärvi

46140 Vekaranjärvi
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti