Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja - Seinäjoki

Haemme Seinäjoen Scania-keskukseen

Työnjohtajaa

Korjaamopalveluiden työnjohtajana vastaat korjaamon toiminnasta ja palvelun kehittämisestä. Työssäsi johdat tiimiäsi tuloshakuisesti, vastuullisesti sekä Scanian arvojen mukaisesti varmistaen laadukkaan palvelun sovitussa aikataulussa. Luot mekaanikoille turvalliset työskentelyolosuhteet, joissa heillä on mahdollisuus onnistua ja kehittyä. Toimit oman ryhmäsi esihenkilönä ja työnjohtotiimin jäsenenä.

Työhösi kuuluu myös keskeisesti varaosamyynti, asiakaspalvelu sekä varaston logistiikka ja ylläpito. Käytössäsi ovat Scanian varastonhallinta- ja logistiikkajärjestelmät sekä korjaamon ajanhallintajärjestelmä.

Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissa, ovat toimintasi lähtökohtia. Haluat palvella asiakkaitamme reippaalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan ja vastuullisen lähestymisen työhön. 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen auto- tai kuljetusalalta sekä raskaan kaluston tuntemuksen. Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C- ja E-luokan ajokortit sekä englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Scanialla tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet työssä kehittymiseen, viihtyisän työympäristön sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Heikki Korhonen, puh. 010 555 4241. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 4.9.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmaisethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 593 henkilöä keskimäärin.

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja - Seinäjoki

Seinäjoki
Vakituinen

Julkaistu 04.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
500 - 999 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti