Skip to main content

Työnjohtaja Viiden Tähden Mattohuolto Oy:lle

Haluatko liittyä osaksi Suomen johtavaa mattopesula­yritystä?

Haemme asiakkaallemme Viiden Tähden Mattohuolto Oy:lle työnjohtajaa Kuusankoskelle

”20 vuodessa olemme päässeet johtavaan asemaan valtakunnallisessa mattopesulakentässä. Jo perustamisvaiheessa varmistimme sen, että eurooppalainen matonpesun ammattitietous on käytettävissämme.

Jäsenyys Saksan Mattopesuliitossa on antanut mahdollisuuden alan koulutukseen ja tarvittavaa tietoa koneista ja tarvikkeista. Yrityksemme tavoitteena on palvella vaativaakin asiakasta arvomattojen puhdistamisessa unohtamatta kuitenkaan muita mattotyyppejä. Ammattitaitoinen ja innostunut henkilökuntamme on sitoutunut työssään hyvään laatuun ja palveluun. Mattopesu on meille enemmän kuin maton pesua. Viiden Tähden Mattohuolto Oy sijaitsee Kuusankoskella, Lossikujalla.” 

Tässä tehtävässä vastaat Kuusankoskella kokonaisuudesta: johdat omalla esimerkilläsi pesulan tiimiä, huolehdit pesulan päivittäisestä toiminnasta, teknisistä ratkaisuista, asiakkaista, henkilöstötarpeista sekä turvallisuudesta & työn laadusta. Johdat ja koordinoit työntekoa ja huolehdit, että se tehdään säännösten ja määräysten mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä sekä työnjohdosta, joko pesulasta tai vastaavan teollisuuden prosesseista, henkilöstöresurssien tehokkaasta käytöstä ja tuotannon taloudellisesta tuloksesta
  • Hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä 
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Olet vastuullinen, omatoiminen ja teet työtä pitkäjänteisesti. Haluat edistää toiminnan kehitystä ja varmistat omalta osaltasi, että työn laatu on korkeatasoista.

Tarjoamme sinulle vastuuta ja vapautta sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Työ alkaa maaliskuun lopussa / huhtikuun alussa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi, vapaamuotoisen hakemuskirjeen sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointi konsultti Julia Eriksson p. +358 (0) 50 551 7719 tai [email protected]

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja Viiden Tähden Mattohuolto Oy:lle

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Pirkkala
Adecco
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Adecco
Espoo
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti