Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohto- ja asiantuntijatehtävät, kesätyö, SSAB Raahe

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Raahen tehtaalla valmistetaan ns. standardi-, premium- ja erikoisteräksiä. Päätuotteita ovat kuumavalssatut levyt ja kelatuotteet. Tehdas on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä. Kahdessa masuunissa valmistetaan raakarautaa, joka jalostetaan teräkseksi terässulatolla. Sulasta teräksestä tehdään teräsaihioita, jotka valssataan tuotteiksi kuumavalssaamolla. Tehdasalueella on myös oma satama ja yksi Suomen suurimmista laboratoriokokonaisuuksista. Alueella työskentelee noin 2500 SSAB:n omaa työntekijää sekä satoja urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Kesätyö terästeollisuudessa!

SSAB Europe Oy hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TYÖNJOHTO- JA ASIANTUNTIJATEHTÄVIIN RAAHEN TERÄSTEHTAALLE tuotantoon, kunnossapitoon, satamaan, kiinteistöhuoltoon ja tehtaan tukitoimintoihin.

Haluatko mukaan?

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää asiantuntija- ja työnjohtojoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle.

Työnjohtotehtävät

Työnjohtotyö sisältää henkilöstön johtamista, työn organisointia, laadunvarmistusta, työturvallisuuden ja hyvinvoinnin johtamista sekä oman vastuualueen toiminnan kehittämistä eri osastoillamme rautatuotannossa, terästuotannossa, kuumavalssaamolla, kunnossapidossa, satamassa ja laboratorioissa. Rooliin kuuluu aktiivinen yhteistyö tehtaan sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ voi olla vuorotyötä.

Asiantuntijatehtävät

Asiantuntijatehtävät sijoittuvat tuotannon ja kuljetusten ohjaukseen ja suunnitteluun, prosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen, laboratorioihin testaukseen ja laadunvarmistukseen sekä kiinteistöhuoltoon.

Katso Raahen tehtaan esittelyvideo ja aiempien kesätyöntekijöiden kokemuksia alla olevista linkeistä:

Elina kesätöissä vuorotyönjohtajana SSAB:n Raahen tehtaalla
Artturi kesätöissä ahtaustyönjohtajana SSAB:n Raahen tehtaan satamassa
Annica kertoo kokemuksistaan SSAB:llä

Raahen tehtaan työnjohto- ja asiantuntijatehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos sinulla on tutkinto tai olet jo edistynyt opinnoissasi esimerkiksi tuotanto- tai prosessiteollisuuden, materiaalitekniikan, kemian- tai laboratorioalan, energia- tai ympäristötekniikan, logistiikan, liiketalouden tai hallintotieteiden alalla.

Aikaisempi työnjohto- tai asiantuntijatyökokemus vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Hyvästä englannin kielen taidosta on sinulle etua.

Tullessasi valituksi työnjohto- tai asiantuntijatehtäviin sinut tullaan perehdyttämään työhösi ja SSAB:n toimintatapoihin. Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit.

Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2023.

Arvostamme halukkuutta kasvaa alan ammattilaiseksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohto- ja asiantuntijatehtävät, kesätyö, SSAB Raahe

Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti