Skip to main content

Työnohjaaja, kiinteistöpalveluala, ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Ammattiopisto Varia, Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.07.2023 alkaen.

Kiinteistöpalveluala on ammattiopisto Variassa vahvassa kasvussa. Haemme kiinteistö- ja konetekniikan tiimiin työnohjaajaa, kiinteistöpalvelualan koulutukseen. 

Työnohjaaja toimii opiskelijoiden tukena erilaisissa oppimistilanteissa yhteistyössä opetushenkilöstön ja työelämän kanssa.  Pääsääntöisesti työpisteesi on Hiekkaharjun toimipisteessä, mutta työtehtäviä voi olla muissakin Varian tiimeissä ja toimipisteissä. Työ sisältää kiinteistöpalvelualan työ- ja ohjaustehtäviä sekä oppilaitoksessa että työpaikoilla.  

Työnohjaaja  huolehtii mm. oppimisympäristöjen ylläpidosta, toimivuudesta ja turvallisuudesta. Tehtävässä tarvitaan kiinteistöpalvelualan tuntemusta, alaan liittyvien työvälineiden ja koneiden käyttötaitoa, oppimisympäristöissä sovellettavien työmenetelmien hallintaa sekä alan työelämätuntemusta.

Ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa 390. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva toisen asteen tutkinto
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Palkkaus: 2211,19
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:

osaamispalveluesimies
Jenitta Juuti
0503031674
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 30.05.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnohjaaja, kiinteistöpalveluala, ammattiopisto Varia

Vantaa
Kokopäiväinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 30.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti