Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työntekijä metallien lämpökäsittelyyn, Heatmasters

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, pintakäsittelyyn sekä muihin palveluihin valmistavalle teollisuudelle ja prosessilaitosten kunnossapitoon. Lue lisää https://heatmasters.net/fi/

Haemme suorarekrytointina Heatmastersille Hollolaan työntekijää metallien lämpökäsittelyyn vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu putkistojen ja erilaisten metallikappaleiden lämpökäsittely prosessilaitoksissa (voimalaitokset, öljynjalostamot, sellutehtaat, jne.) ja konepajoissa asiakasrajapinnassa ympäri Suomen. Asennuskohteet sijaitsevat toisinaan ulkomailla, joten arvostamme englannin kielen osaamista käytännön tilanteissa. Pidät liikkuvasta työstä ja näet ulkomaanprojektit mahdollisuuksina oppia uutta eri kulttuureista. Työssä yhdistyy fyysinen käsillä tekeminen ja tietoteknisten ohjelmien käyttö. Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja osaat kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista osaamista. Kokemus mekaanisen kunnossapidon töistä katsotaan eduksi. Työkohteisiin kuljetaan pakettiautoilla, joten ajokortti on työssä välttämätön. Työ on ajoittain fyysistä tekemistä, ja sen vuoksi toivomme jokaisen työntekijämme pitävän kunnostansa ja jaksamisestansa huolta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työhön ja osaat toimia myös osana asiantuntijatiimiä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin ja toivommekin, että olet innokas oppimaan ja haluat kehittää jatkossakin ammattitaitoasi kuuluen alamme parhaimpiin osaajiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, jossa työpäivät saattavat olla toisinaan pitkiäkin asennuskohteiden mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme motivoitunut ja sitoutumishaluinen tekijä, jätäthän pian hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 044 768 0860.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijä metallien lämpökäsittelyyn, Heatmasters

Päijät-Häme
15870 Hollola
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti