Skip to main content

Työntekijä paperin tuotantoon

Avoin tehtävä 
Kesätyöntekijöitä paperin tuotantoon työntekijätehtäviin

Toimipaikka 
Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on maailman suurin päällystettyjä aikakauslehtipapereita valmistava tehdas. Kestävä kehitys on meille tärkeää ja vastuullinen toimintamme lähtee osaavasta henkilöstöstä.

Me 

Meillä työskentelee tuotannosta tuotekehitykseen 570 ammattilaista, jotka tekevät parhaansa siinä, että tuotantoketjussa aina seuraava osasto ja lopulta loppuasiakas ovat tyytyväisiä. Jokaisella meillä on kuitenkin kaksi hommaa: se mitä teemme ja sen työn jatkuva kehittäminen.

Turvallisuus on meille ykkösjuttu ja kaikkien odotetaan sitoutuvan turvalliseen työskentelyyn. Työnantaja tarjoaa tarvittavat työvaatteet ja henkilökohtaiset suojaimet turvallista työskentelyä varten. Sinut perehdytetään omaan työtehtävääsi hyvin ja perusteellisesti. Emme oleta mitään – varmistamme aina, että sinulla on tarvittava osaaminen ennen työhön ryhtymistäsi.

Kesätyöntekijöiden työsuhteet alkavat toukokuun alusta ja päättyvät tehtävästä/vuorosta riippuen elo-/syyskuussa. Työskentely on vuorotyötä (työaikamuodossa 37, keskeytymätön kolmivuoro).

Sinä 

Olet vähintään 18-vuotias, valmis sitoutumaan turvalliseen työskentelyyn, omaat alalle soveltuvaa koulutusta/työkokemusta ja olet valmis vuorotyöhön.

Eduksi katsotaan trukinajotaito sekä työturvallisuus-, tulityö- ja EA-kortti.

Mikäli sinulla on myös positiivinen asenne, olet toimeen tarttuva, reilu työkaveri ja innokas oppimaan, niin hae meille kesätöihin osaksi mahtavaa porukkaamme! 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä. Osa tehtävistä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijä paperin tuotantoon

Lohja
Kesätyö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti