Skip to main content

Työstökoneiden käyttäjä

Haemme nyt asiakkaallemme Niemen Tehtaat Oy:lle työstökoneiden käyttäjää Sastamalaan. Työtehtäviisi kuuluu sekä CNC-ohjattujen että manuaalikoneiden käyttäminen. Huolehdit työssäsi laadun varmistamisesta ja vastuullisesta tavasta toimia. Toivomme sinulla olevan valmius tarvittaessa tarttua myös muihin tehtäviin, esimerkiksi kokoonpanoon. 

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai puualan koulutusta
  • Hyviä ATK-taitoja
  • Itsenäistä ja huolellista otetta työhön
  • Ongelmanratkaisutaitoja

Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työhösi ja opastuksen koneiden käyttöön. Työ on opittavissa työpaikalla saatavalla perehdytyksellä, mutta aiempi kokemus koneiden käytöstä tai puusepän koulutus helpottaa työn sisäistämistä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin 40 h/vko liukuvalla työajalla, mutta toivomme hakijalta tarvittaessa valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Työ alkaa huhti-toukokuun aikana ja aluksi työ on määräaikainen lokakuun 2023 loppuun, mutta mahdollisuus saada jatkoa. Palkka sovitaan osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä: Eezy Sastamala p. 0440561333/Jaana tai 0445964500/Ari, voit myös laittaa sähköpostia [email protected].

Asiakkaamme vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat Oy on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa jatkava yritys uskoo kotimaisuuteen, osaamiseen, laatuun ja sitkeään työntekoon. Nykyisin puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, ja pääpaino on siirtynyt kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti. Niemen Tehtaiden päätuotantolaitos sijaitsee Sastamalassa ja toinen tehdas Suodenniemellä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työstökoneiden käyttäjä

Eezy Oyj
Pirkanmaa
38200 Sastamala
32700 Huittinen
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti