Skip to main content

Työterveyshoitaja, Ylivieska

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Työterveyshoitajaa Ylivieskaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ työterveyshoitajana Ylivieskassa pitää sisällään?

Terveystalon työterveyshoitajat ovat yritysten ja organisaatioiden työhyvinvoinnin, työkykyjohtamisen ja työterveyden asiantuntijoita. Terveystalossa työterveyshoitajan monipuolinen tehtävänkuva on kiinnostava sekoitus vastaanotto- ja toimistotyötä, asiakastapaamisia sekä työpaikkakäyntejä. Työn luonne on ennaltaehkäisevää, ja työnkuvaan kuuluu terveys- ja turvallisuustekijöiden arviointikäyntejä sekä työpaikkaselvitysten ja työterveyden toimintasuunnitelmien laatimista, niiden seurantaa ja toteuttamista.

Vastapainoksi työterveyshoitajan työ pitää sisällään myös terveystarkastusten tekemistä ja rokotuksia. Tärkeä osa työterveyshoitajan työtä Terveystalossa on niin ikään yhteistyö asiakasyrityksen kanssa. Työterveyshoitajamme suunnittelevat ja kehittävät vastuuyritystensä työterveyspalveluita hoitosuositusten ja työarjen muutosten pohjalta yhdessä asiakkaan ja työterveystiimin kanssa.

Työsuhde tehtävässä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja työtä tehdään virka-aikana klo: 8-16 välillä. Tehtävässä on myös mahdollisuus etätyöhön perehtymisajan jälkeen. Asiakasmateriaali on monipuolista ja yrityksiä on monelta eri toimialalta. Työarjessa kiire on  ajoittain läsnä, jolloin hyvä työn suunnittelu ja organisointi osoittautuu tärkeäksi ominaisuudeksi työterveyshoitajan työssä. 

Löydät vaativuusryhmittelyn täältä.

TPTES:n vaativuusryhmäpalkat löydät täältä.


Työtehtävässä noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta (TPTES). Tehtävä on määritetty Terveystalossa vaativuusryhmään 5, jonka mukainen lähtöpalkka on pätevöityneelle työterveyshoitajalle 1.9.2024 alkaen on 2837,15 €/kk ja ei-pätevöityneelle 2628,12€ / kk. Lisäksi palkkaan vaikuttavat mahdollinen henkilökohtainen osuus (erityinen osaaminen, aiempi työkokemus) ja erityistekijälisät (lisävastuut työssä) sekä vuosisidonnaisuus (4 vuotta +6 %, ja 7 vuotta +11 % tehtäväkohtaisesta palkasta). Tämän päälle maksetaan TES:n mukaiset vuorolisät. Työterveyshoitajille maksetaan lisäksi mahdollista bonuspalkkaa motivoivan bonusmallimme mukaisesti: erinomaisesta asiakkuuksien hoidosta palkitaan jopa kuukausittain.

Viihdyn todella hyvin työterveyshoitajan tehtävässä, ja se tarjoaa minulle paljon kehittymismahdollisuuksia. On myös mukavaa tietää, että jos on tulevaisuudessa halukkuutta edetä, niin mahdollisuuksia Terveystalossa on monia, kertoo työterveyshoitaja Eero Terveystalo Myyrmäestä.

Lue lisää työterveyshoitajana työskentelystä Terveystalossa täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin. Terveystalon työterveyshuolto ja hoitoprosessit perustuvat tieteellisesti todistettuun tietoon niiden vaikuttavuudesta. Työtä tehdään omassa työterveystiimissä eikä kaikkea tarvitse tietää tai osata itse.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Tehtävä sisältää paljon asiakaskohtaamisia, joten pääset hyödyntämään siinä sosiaalisia taitojasi niin työntekijöiden kuin yrityspäättäjienkin kanssa. Toivomme hakijalta aktiivista otetta työhön, sillä tehtävässä tarvitaan kykyä organisoida, suunnitella ja toteuttaa työtä omatoimisesti. Kielitaito katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 7.8.2024 mennessä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja työterveyshoitajan työstä ja mahdollisiin kysymyksiin vastaava työterveyshoitaja Maarit Vitikka, [email protected], puh: 030 63 36215 (10-21.7.2024) ja Heli Takala, [email protected], puh: 030 6336376 (29.7-7.8.2024). Hakijoiden kontaktoinnit ja haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti