Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työympäristökehittämisen asiantuntija

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme kiinteistöpalveluihin työympäristökehittämisen asiantuntijaa 24 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Voit työskennellä haluamallasi paikkakunnalla ja työkavereitasi työskentelee nykyisin mm. Helsingin ja Turun seuduilla. Työhösi sisältyy ajoittain matkustamista, mutta matkapäivät voit järjestellä joustavasti oman kalenterisi mukaan.

Työympäristökehittämisen asiantuntijana vastaat työympäristömuutoshankkeiden työympäristökehittämisen palveluista. Johdat ja ohjaat hankkeissa työympäristökehittämistä ja ulkopuolisten konsulttien, kuten palvelumuotoilijoiden työtä palvelukonseptiemme mukaisesti ja varmistat työympäristöratkaisujen toimivuuden erilaisissa hankkeissa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitilojen käyttäjien, Kelan sisäisten yhteistyökumppaneiden, ulkoisten palvelutuottajien ja Kelan hallinto- ja toimitilayksikön muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi
- mahdollisuuden työskennellä valitsemallasi paikkakunnalla
- joustavat työajat
- tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
- lounasedun ja työterveyshuollon, johon kuuluu myös hammashuolto
- palkan alkaen 3 900 e/kk. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisäksi sinulla on tukenasi motivoituneiden ammattilaisten työyhteisö.

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva korkeakoulututkinto
- erinomaiset projektinhallintakyvyt sekä vahvaa kokemusta työympäristöjen kehittämisestä työympäristön eri ulottuvuuksien laaja-alaista tuntemusta (fyysinen, sosiaalinen ja digitaalinen)
- kokemusta työympäristömuutoksen prosesseista sekä muutoksen johtamisen ja tukemisen keinoista
- kokemusta asiakaskeskeisestä kehittämisestä sekä työskentelystä moniammatillisesti eri sidosryhmien kanssa
- luontevuutta osallistaa ja oivalluttaa erilaisia sidosryhmiä.

Arvostamme myös erinomaisia sosiaalisia taitojasi, oma-aloitteisuuttasi sekä yhteistyökykyäsi. Toivomme että olet rohkea kehittämään uusia ratkaisuja ja työskentelytapasi on järjestelmällinen.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöämme. Teemme työtä monipaikkaisesti, mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle vuonna 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 27.11.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tilapäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187 ja palvelupäällikkö Katja Lintunen, puh.050 556 2217. Soittoajat: pe 17.11. kello 15:00-16:00, ke 22.11. kello 9:00-10:30 ja pe 24.11. kello 13:00-15:00.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 13.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 889b0d03-83ec-4ca2-92f0-e451d85c3d72

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työympäristökehittämisen asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti