Skip to main content

Uittopuun terminaalikäsittelijöitä

Etsimme uittopuun hinaajan kuljettajia Lappeenrantaan tehdasalueelle

 

Jos sinulla on aiempaa kokemusta hinaajan ajosta tai merenkulkualan tutkinto tai osaamista laivojen parista, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävään perehdytetään kattavasti, kunhan sinulta löytyy oikea tausta ja osaaminen hinaajan kuljetustyöhön.

Uittopuun terminaalikäsittely käsittää nippulautan vastaanottamisen hinauksesta tehtaan vesivarastoon, lautan nippujen irrottamisen lauttavaijereista, nippujen järjestelyn ja siirtelyn vedestä nostoa varten, noston ja siirron käyttöön.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa eezy.fi. Muistathan liittää hakemusprofiilillesi CV:n tai muun selvityksen työkokemuksestasi. Meille on erityisen tärkeää tietää osaamisestasi ja työkokemuksestasi työtehtävään. Palkkaa tehtävästä maksetaan metsäkonealan työehtosopimuksen mukaan. Ilmoitathan myös palkkatoiveesi.

Kontaktoimme hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työsopimukset tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimukseen mukaan maaliskuussa 2023 ja työ on kokoaikainen päivätyö. Työt kestävät arviolta syyskuun loppuun, mahdollisuus myös vakinaistua.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä soittamalla puh. 040 910 7428 / Ville Nilosaari tai lähettämällä sähköpostia [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Uittopuun terminaalikäsittelijöitä

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54710 Lemi
54500 Luumäki
59100 Parikkala
56800 Rautjärvi
56100 Ruokolahti
54800 Savitaipale
52830 Suomenniemi
54920 Taipalsaari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti