Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ulkomaantoimittaja, Iltalehti

Oletko kielitaitoinen, idearikas ja osaava toimittaja, joka ei pelkää tiivistahtista uutistyötä tai pidempien reportaasien tekemistä?

Etsimme uutistoimittajaa ulkomaanosastolle vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on kokemusta ulkomaanuutisoinnista ja hoksaat kiinnostavimmat juttuaiheet eri puolilta maailmaa.

Arvostamme erityisesti venäjän kielen osaamista ja venäläisen yhteiskunnan tuntemusta. Kielitaitosi on monipuolinen, jotta voit hyödyntää ulkomaisia lähteitä. Olet vahva ja ilmaisuvoimainen kirjoittaja, jonka teksti taipuu kaikenlaisiin juttutyyppeihin. Ennen kaikkea olet ripeä uutistekijä, joka ei kavahda kiireen tuomaa painetta tai ripeää lähtöä maailmalle.

Työ alkaa joulukuussa 2022. Työsuhde on vakituinen. Työpaikkasi on Iltalehden toimituksessa Alma-talossa Helsingissä.

Iltalehti on Suomen suurin digitaalinen uutis- ja puheenaihemedia. Tavoitamme digitaalisesti yli kolme miljoonaa suomalaista joka viikko. Tällä hetkellä panostamme nopean uutistyön ohella entistä enemmän myös omaan, erottuvaan journalismiin – niin uutishankintaan, pidempiin lukujuttuihin kuin syventäviin haastatteluihinkin. Olemme koko Suomen ykkösmedia, josta saa aina uutiset sekä muuta luettavaa luotettavasti ja laajasti – kaikkina päivän hetkinä.

Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 9.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa ulkomaantoimituksen päällikkö Joonas Lehtonen (joonas.lehtonen@iltalehti.fi, 050 464 1064 (ma–pe 26.–30.9.)).

**


Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja jätteisiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti