Skip to main content

Uravalmentaja, Työllisyys Espoo

Haemme kasvavaan, osaavaan ja innostavaan joukkoomme uravalmentajaa, joka toimii omavalmentajan tehtävissä Työllisyys Espoossa, Monialaisten työllistymisen palveluiden tiimissä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, alkaen sopimuksen mukaan 19.12.2022 alkaen.

Omavalmentajana tuet asiakkaita työllistymään, arvioit heidän palvelutarpeitaan sovittaen niitä työvoimatarpeisiin sekä selvität asiakkaan työttömyysturvaan liittyviä seikkoja. Sinulla on henkilökohtainen ohjauksellinen vastuuasiantuntijuus asiakkaistasi. Rakennat työllistymis-, kotoutumis- tai aktivointisuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, ja tuet yksilöllisen palveluketjun onnistumista.

Tehtävässä toimit itsenäisesti erilaisissa verkostoissa ja hyödynnät julkisia työvoimapalveluita. Tunnet hyvin erilaiset palvelumahdollisuudet ja ohjaat asiakasta hankkimaan työmarkkinoille riittävän osaamisen.

Monialaisten työllistymisen palveluiden asiakkaat tarvitsevat pitkäjänteistä ja laaja-alaista tukea työllistyäkseen. Tyypillinen asiakassuhde on pitkä, jolloin asiakas ja hänen tilanteensa tulevat tutuiksi. Omavalmentajan roolissa korostuu verkostomainen ja motivoiva työote sekä taito kohdata monenlaisia asiakkaita ja heidän vaihtelevia elämäntilanteitaan. Tukenasi on ammattitaitoinen ja avoin työyhteisö, jolla on vahvaa ja monipuolista osaamista - et jää työssäsi yksin.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa eri toimipisteissä sekä etä- ja lähityössä.

Tehtävässä menestyt hyvillä organisointitaidoillasi, kyvyllä hahmottaa kokonaisuuksia, joustavuudella ja valmiudella kohdata muutoksia. Sinulta löytyy kyky omaksua uusia asioita ja johtaa omaa asiantuntijatyötäsi. Arvostamme lisäksi esiintymistaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Monialaiset työllistymisen palvelut -tiimissä katsomme lisäksi eduksi kokemuksen sosiaalialalta tai päihde- ja mielenterveystyöstä.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, verkostotyöskentelystä sekä julkisista työvoima- ja yrityspalveluista. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta ja osaamista monialaisesta sekä asiakaslähtöisestä työstä.

Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito.
 
Työpaikan nimi ja osoite: Työllisyys Espoo, Komentajankatu 5, 02600 Espoo
Työaika: Yleistyöaika 38h 15min/viikko
Tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä organisointitaitoja, valmiutta kohdata muutoksia ja omaksua uutta. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta tehtävää tukevista asiakaspalvelutehtävistä. Odotamme hakijalta kykyä tunnistaa asiakkaiden palvelutarpeet ja etsiä asiakkaille räätälöityjä ratkaisuvaihtoehtoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme julkisten työvoimapalvelujen, kuntoutus- ja koulutusjärjestelmien sekä/tai alueen työmarkkinatilanteen tuntemusta. Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Hanna Vainio 046 923 0262, soittoaika ke-to klo 9-11.
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2647,10€/kk
Työ alkaa: 19.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 12.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-231-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11726091

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti