Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Uravalmentaja, Työllisyys Espoo

Haemme osaavaan ja innostavaan joukkoomme uravalmentajaa, joka toimii omavalmentajan tehtävässä Nuorten tiimissä Työllisyys Espoossa. Nuorten tiimi sijoittuu Jatkuvan oppimisen ja Monialaisten työllistymisen palveluiden palvelukokonaisuuteen. Tehtävä on määräaikainen kuntakokeilun loppuun 31.12.2024 asti.

Nuorten tiimissä toimit omavalmentajana työllisyyden kuntakokeilun alle 30-vuotiaille työnhakija-asiakkaille, jotka tarvitsevat avoimille työmarkkinoille työllistyäkseen tukea työnhakuun, oman osaamisensa kehittämistä ja/tai monialaisempaa tukea omaan tilanteeseensa. Omavalmentajana ohjaat pohjoismaisen työvoimapalvelumallin ja JTYPlain mukaisesti asiakkaan palveluprosessia eteenpäin ja teet myös työttömyysturvaan liittyviä päätöksiä ja toimia.

Haettavassa omavalmentajan tehtävässä korostuu erityisesti monialaista tukea tarvitsevat asiakkaat, jotka tarvitsevat usein pitkäjänteistä ja laaja-alaista tukea koulutuspolulle tai työllistymispolulle siirtymiseen. Omavalmentajana hyödynnät tehokkaasti verkostoja ja motivoivaa työotetta ja sinulla on taitoa kohdata monenlaisia asiakkaita ja heidän vaihtelevia elämäntilanteitaan. Tukenasi on ammattitaitoinen ja avoin työyhteisö, jolla on vahvaa ja monipuolista osaamista - et jää työssäsi yksin.

Omavalmentajan tehtävässä keskeistä on rakentaa asiakkaan kanssa yhteistyössä laadukas työllistymissuunnitelma ja tukea asiakkaan yksilöidyn palveluketjun toteutumista, toimia itsenäisesti monialaisissa verkostoissa ja etsiä asiakkaalle ratkaisuja työllistymisen tueksi. Monialaisten verkostojen kanssa voit toimia yhteistyössä myös Espoon Ohjaamotalolla. Tapaamme asiakkaita säännöllisesti kasvokkain ja hyödynnämme tarvittaessa tulkkipalveluja.

Työpaikan nimi ja osoite: Työllisyys Espoo, Piispanportti 10 A
Työaika: 38 h 15 min
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä organisointitaitoja, valmiutta kohdata muutoksia ja omaksua uutta sekä aikaisempaa kokemusta tehtävää tukevista asiakaspalvelutehtävistä. Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä alle 30-vuotiaiden nuorten parissa työskentelystä ja kokemusta valmentavasta, ohjaavasta ja monialaisesta asiakastyöstä. Tehtävän hoidossa tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Arvostamme:
- kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- tarkkuutta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä järjestelmällistä, ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta ja kykyä johtaa omaa työtään
- valmiutta ottaa haltuun viranomaisroolissa toimiminen sovellettavien lakien puitteissa
- sitoutumista ja vahvaa kiinnostusta tehtävään

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna viikolla 8. Toinen haastattelukierros pidetään yksilöhaastatteluina Teamsin välityksellä. Videohaastatteluvaiheesta jatkoon valitut saavat erikseen kutsun yksilöhaastatteluihin.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Henrietta Koskinen, p. 043 827 3081. Soittoaika pe 3.2. klo 14 -15 ja ke 8.2. klo 15 - 16.
Työpaikan osoite: Piispanportti 10 A, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2647,10 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan 13.3.2023 - 31.12.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 15.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-7-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.02.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11820373

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti