Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Uravalmentaja, Työnantajapalvelut

Vahvistamme nuorten työllisyydenhoitoa ja haemme Työnantajapalveluihin uravalmentajaa, joka tulee organisoimaan ja koordinoimaan nuorten työllistämistä edistäviä kohtaamisia ja uusia kokeiluja työnantajien kanssa. Uravalmentaja tulee toimimaan sekä nuoren että työnantajan tukena nuoren työllistyessä. Uravalmentajan tehtävä sijoittuu Työllisyys Espoon Työnantajapalvelutiimiin, ja henkilö tekee vahvasti yhteistyötä mm. henkilöasiakaspalvelujen nuorten tiimin kanssa. Tehtävä on määräaikainen kuntakokeilun loppuun eli 31.12.2024 asti.

Uravalmentajana olet toteuttamassa ja kehittämässä työllisyysasioiden matalan kynnyksen urapalvelua, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti alle 30-vuotiaat nuoret espoolaiset työnhakijat. Ohjaat asiakkaita työn aloitukseen ja perehtymiseen liittyvissä asioissa ja tuet myös tarvittaessa työnantajaa nuoren työsuhteen alussa. Uravalmentajana teet yhteistyötä Työllisyys Espoon henkilöasiakaspalvelun ja työnantajapalveluiden kanssa sekä Ohjaamotalon verkostojen kanssa. Myös viestinnän kehittäminen nuorten palveluverkostossa on osa työtehtävääsi.

Työpaikan nimi ja osoite: Työnantajapalvelut, Espoo Talent Hub, Tekniikantie 4 C, 02150 Espoo
Työaika: 38 h 15 min
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä organisointitaitoja, valmiutta kohdata muutoksia ja omaksua uutta sekä aikaisempaa kokemusta tehtävää tukevista asiakaspalvelutehtävistä.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Arvostamme
-kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-kokemusta nuorten kanssa työskentelystä
-ohjaus-, asiakaspalvelu- ja uravalmennuskokemusta
-kokemusta oppilaitos- ja työnantajayhteistyöstä sekä verkostotyöstä

Käytämme haussa anonyymia rekrytointia.
Edistämme työyhteisömme monimuotoisuutta ja kannustamme erilaisia ihmisiä hakemaan tehtävää.
Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan siis hakemuslomakkeessa tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Työllisyys Espoossa palvelemme n. 18000 työnhakija-asiakasta, joista 56% on vieraskielisiä. Englannin ohella Espoon puhutuimpia vieraita kieliä ovat venäjä, viro, arabia, somali ja kiina. Työssäsi pystyt palvelemaan ja asioimaan asiakkaiden kanssa suomeksi. Täydellistä/virheetöntä suomenkielen taitoa emme edellytä. Eduksi luetaan englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito. Espoon kaupunki haluaa olla kielitietoinen työnantaja ja tukea suomen kielen oppimista työn lomassa. Sisäiset kokouksemme käydään pääasiassa suomeksi, mutta keskusteluun voi osallistua osin englanniksikin. Tämän lisäksi hyödynnämme ja jatkuvasti kehitämme keinoja, joilla selviämme päivittäisessä työssämme vastaantulevista kielitaitoon liittyvistä haasteista. Kuntarekryn sähköinen hakemuslomake on suomeksi, mutta voit halutessasi kirjoittaa hakemustekstin suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Työllisyyden kuntakokeilun, lähestyvän TE-palvelurakenneuudistuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön laatiman koulutus- ja työperäisen maahanmuuton tiekartan tavoitteet ovat työkenttäämme merkittävästi vaikuttavia kansallisia kehityskaaria. Kaupungin valtuustokauden strategiasta, Espoo-tarinasta, johdettujen yksikkötason tavoitteiden saavuttamisessa Espoo Talent Hub -tiimien työllä on merkittävä rooli. Työmme edistää suomalaisen työelämän kehittymistä inklusiivisemmaksi ja monimuotoisemmaksi, joten tehtävissämme pääset kanssamme vaikuttamaan työelämän muutokseen. Työn ollessa vahvasti verkostoyhteistyöhön pohjautuvaa, tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ammatillisen verkostosi laajentamiseen. Uusasiakashankinnassa ja työnantajayhteistyössä käytämme myyntiä tukevia työkaluja kuten Vainua ja LinkedIn Sales Navigatoria. Tiiminä innostumme ideoista, kiinnostumme kinkkisistä kysymyksistä ja kannustamme erilaisten mielipiteiden esiintuomiseen. Työyhteisömme on lämminhenkinen, huolehdimme toisistamme ja tuemme toinen toisiamme: olemme Sinun työsi puolella.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Merja Kyllönen, 0438257992
Työpaikan osoite: Tekniikantie 4 C, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2647,10 €/kk
Työ alkaa: 2.5.2023 - 31.12.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-68-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11907635

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti