Skip to main content

Urheilumarkkinoinnin yritysmyyjä

Haemme Lahteen urheilumarkkinoinnin yritysmyyjiä.

Yritysmyyjänä työskentelet aktiivisesti urheiluseurojen uusien sekä nykyisten yritysasiakkaiden parissa. Myyntityö käynnistyy tuotepakettien kattavalla perehdytyksellä sekä koulutuksella asiakasrajapinnassa toimimiseen. Asiakkaina on niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippu-urheiluseuroja, lajiliittoja ja yrityksiä. Varsinainen asiakastyö tehdään puhelimitse käyttäen apuna laadukasta soittojärjestelmää.

Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, halua keskustella urheilusta ja ennen kaikkea erinomaista asiakkaan kuuntelutaitoa. Tehtävässä menestymistä tukee oma mielenkiinto urheilua kohtaan ja aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään huippu-urheilun tuotteiden parissa. Työpäivän kesto on 6 h ja työaika sijoittuu arkisin klo 8-16 välille. Palkkaus muodostuu kannustavasta pohjapalkasta, myynnin mukaan muodostuvista provisioista sekä bonuksista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 044 768 0860.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Urheilumarkkinoinnin yritysmyyjä

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti