Skip to main content

Uusiutuvan energian Asiakkuuspäällikkö

Meillä Rexelillä myynti on keskeisessä roolissa. Myynnissä toimii Suomen osalta 170 ammattilaista ja jokaisen työpanos on merkittävä. Meille on tärkeää laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys. Kasvamme kannattavasti ja haluamme olla edistämässä vastuullisuutta sekä energiatehokkuutta.  

Uusiutuva energia!  

Kyllä vain. Tässä työssä pääset vaikuttamaan toimialalla, jolla on merkitystä tulevaisuuden ja ympäristön kannalta. 

Olemme uusiutuvan energian osa-alueella onnistuneet hienosti ja vastuulliset liiketoiminta-alueet ovat tärkeässä osassa toimintaamme. Tämän vuoksi lisävahvistus olisi paikallaan ja haemmekin nyt uusiutuvan energian ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Seinäjoen myyntikonttoriin vakituiseen työsuhteeseen. 

Asiakkuuspäällikkönä vastaat myyntialueesi Pohjanmaan, Pirkanmaan sekä mahdollisesti myös Varsinais-Suomen aktiivisesta myynnistä. Matkustaminen ei ole sinulle siis ongelma ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Lisäksi teet päivittäistä kaupankäyntiä vieden lävitse myös isoja myyntiprojekteja. Tehtäviisi kuuluu myös uusasiakashankinta sekä sujuva toimittajayhteistyö.  

Asiakkaitamme ovat niin kiinteistötekniikan kuin teollisuuden asiakkaat. Pääset kehittämään näiden asiakassegmenttien myyntiä sekä asiakaskohtaisia palvelukonsepteja alueellasi. 

Uusiutuvan tuoteryhmään kuuluu esimerkiksi sähköautonlataus, aurinkosähkö, ilmalämpöpumput sekä energiatehokkuutta edistävät kiinteistö- ja kodinohjausjärjestelmät.  

Ei huolta! Kaikkea sinun ei tarvitse mestarin tavoin taitaa vaan joltakin osa-alueelta olisi hyvä olla osaaminen, mutta kokonaisuuksien hallinta ja kiinnostus yllä oleviin tuoteryhmiin sekä tekninen ymmärrys ja osaaminen olisi suureksi eduksi. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmien käyttöönotossa avustaminen. Toivommekin sinulta sähköteknistä koulutustaustaa.

Jos nautit asiakaskohtaamisista ja olet taitava ihmisten kanssa, saat kiksit tuloksen tekemisestä ja ratkaisujen löytämisestä asiakkaillemme, niin saatat hyvinkin olla meidän tyyppimme. Kaikkea ei tarvitse osata, perehdytämme sinut tehtävään! Älä siis mieti pidempään vaan laita hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa jokainen päivä on erilainen ja saat itse määrittää työviikkosi kulun.  Ammattitaitoisen, mutta myös hauskan ja rennon työporukan lisäksi tarjolla on myös henkilöstöetujamme mm.

  • Uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomailla
  • Koulutusmahdollisuuksia
  • Hyvä työterveyshuolto
  • Työturvallisuus ja työergonomia 
  • Liikunta- ja hyvinvointietuus sekä lounas- ja puhelinetuus  
  • Työsuhdesähköpyörä ja tarvittaessa työsuhdeauto 
  • Etätyömahdollisuus (hybridi)
  • Lomamökkiarvonta 
  • Hyvinvointiluentoja                  

Tervetuloa hakeutumaan tehtävään täyttämällä hakemuslomakkeemme viimeistään 7.2.2023. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakulomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista, liitäthän mukaan ansioluettelon ja palkkatoiveen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 välillä aluejohtaja Anssi Kaihoniemi numerosta 050 5093 681 sekä myyntipäällikkö Marko Selkämaa numerosta 050 5093 761.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin kotisivuillamme täältä.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.  

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.  

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.  

Lue lisää: www.rexel.fi    

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Uusiutuvan energian Asiakkuuspäällikkö

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti