Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Talotekniikan projektipäällikkö Uusikaupunki / Lounais-Suomi

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

 

Etsimme Lounais-Suomen hankkeisiin

Talotekniikan projektipäällikköä

Talotekniikan projektipäällikkönä otat kokonaisvastuun hankkeen talotekniikan urakoiden ohjauksesta SRV:n puolelta. Työskentelet osana SRV:n projektiorganisaatiota hankkeen projektipäällikön ja työmaapäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä. Oma esihenkilösi on SRV:n talotekniikkayksiköstä. 

Otat aluksi vastuullesi elinkaarihankkeena toteutettavan Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen projektin talotekniikan projektipäällikön tehtävät, tehtävää hoitaneen henkilön siirtyessä työurallaan toisiin tehtäviin. Työsuhde voidaan sopia toiveesi mukaan toistaiseksi voimassa olevaksi tai vaihtoehtoisesti määräaikaiseksi hankkeen keston ajalle. Ohjaat kuitenkin samalla myös muita Lounais-Suomen alueella olevia kohteita talotekniikan osalta ja Uudessakaupungissa on tarve olla paikan päällä 1-2 päivää viikossa. Osan tehtävistä voit hoitaa myös etänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta talotekniikan eri osa-alueilta esim. urakoinnin tai suunnittelun parista, yhteistyökykyä, aikaansaavaa otetta ja toimimista erilaisten yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kokemustasi SRV:n noin 100 henkilön talotekniikkayksikössä kiinnostavien projektien parissa. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Talotekniikan alan koulutus sähkö tai LVI, koulutustaso esim. ins./DI/ teknikko
  • Kokemusta talotekniikan urakoinnista tai suunnittelusta talotekniikan eri osa-aluilta
  • Vahvaa yhteistyökykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja
  • Eri urakkamuotojen tuntemusta
  • Tiukkaa kustannustietoisuutta ja yrittäjämäistä asennetta, paineensieto- ja päätöksentekokykyä sekä organisointitaitoja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 28.10.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat talotekniikkayksikön johtaja Timo Kekkoselta, gsm 0400751707 sähköposti timo.kekkonen@srv.fi


SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja

SRV-Yhtiöt vaikuttavuus

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for SRV-Yhtiöt

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko SRV-Yhtiöt Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talotekniikan projektipäällikkö Uusikaupunki / Lounais-Suomi

SRV
23500 Uusikaupunki
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti