Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vähähiilisyyden asiantuntija F.E.C -koulutus

Suomen tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Yritysten on toden teolla panostettava vähähiilisyyden ja hiilineutraaliuden edistämiseen, ja siihen tarvitaan osaajia! Haluatko olla mukana toteuttamassa vähähiilistä ja kestävää yhteiskuntaa ja työllistyä tulevaisuuden avaintekijäksi? F.E.C Further Educated with Companies rekrytoiva koulutus on alueellisen ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton. Sinulla on nyt tilaisuus parantaa iskukykyäsi tulevaisuuden osaamisalalla, joten lähde mukaan kehittymään vähähiilisyyden asiantuntijaksi!

Koulutuksen tavoite:

Kuuden kuukauden rekrytoivan Vähähiilisyyden asiantuntija F.E.C -koulutuksen tärkein tavoite on löytää sinulle työpaikka. Koulutusohjelman kautta voit työllistyä esimerkiksi vähähiilisyyden ja hiilineutraaliuden asiantuntijaksi omalle toimialallesi tai sitä lähellä oleviin organisaatioihin. Mahdollisuuksia työllistyä kestävän kehittämisen ja vähähiilisyysasiantuntijan tehtäviin voi löytyä myös asiantuntija- tai konsulttipalveluja tarjoavista yrityksistä.

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta alalta, jolla vähähiilisyys ja hiilineutraalius on noussut tai nousemassa keskiöön, tai joilla on muuten vahvaa kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen vähähiilisyyden edistämisen ja hiilineutraaliuden saavuttamisen parissa.

Koulutuksen lisätiedot:

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli työskentelet koulutuksen ajan yhteistyöorganisaatiossa kokemuksesi ja organisaation tarpeiden mukaisissa tehtävissä ja osallistut noin kerran kuussa koulutuspäiviin. Koulutuksen aikana kehität osaamistasi hiilineutraaliuden eri osa-alueilla.

Koulutuspäivistä osa on kaikille yhteisiä ja osa osallistujan ja yhteistyöorganisaation tarpeiden mukaan valittuja erityisteemoja. Jokaiselle osallistujalle muodostuu oma koulutuspolku, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöorganisaation osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon.  

Kiinnostuitko?  

Koulutuksen tarkemmat tiedot ja hakulinkit löydät sivuiltamme: https://www.aaltoee.fi/ohjelmat/vahahiilisyyden-asiantuntija-f.e.c

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan, Hämeen ja Varsinais-Suomen TE-toimistojen kanssa. Koulutuksen numerot ovat:

Pirkanmaan TE-toimisto
719075

Kanta-Hämeen TE-toimisto
719032

Päijät-Hämeen TE-toimisto  
719046

Varsinais-Suomen TE-toimisto   
718868

 

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana. Huom! Hakuaika päättyy 14.2.2024.

Koulutukseen hyväksymisen edellytyksenä on, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa ja sinulle on löydetty yhteistyöyrityspaikka koulutuksen alkaessa. Yhteistyöorganisaatiota etsitään kouluttajan tuella, mutta myös oma aktiivisuutesi on paikan etsimisessä tärkeää. Yhteistyöorganisaatiosi voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla.

Ota rohkeasti yhteyttä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin:

  • Mari Tuomisto, Senior Program Manager, puh: +358 50 348 4044, email: [email protected]
  • Kimmo Rissanen, Senior Relationship Manager, puh: +358 50 306 3706, email: [email protected]

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy:llä on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa koulutuksen korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Ohjelmiin osallistujien sekä yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen. Poolia on Aalto EE:n strateginen yhteistyökumppani.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vähähiilisyyden asiantuntija F.E.C -koulutus

Kanta-Häme
Pirkanmaa
Päijät-Häme
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti