Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaihtoautomyyjä Huittisiin K-Autolle, avoin haku

Hakuaika alkaa: 15.06.2022
Hakuaika päättyy: 31.12.2022

Oletko merkki tulevaisuudesta – Vaihtoautomyyjä Huittisiin K-Autolle, avoin haku

Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Vaihtoautoliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Olemme investoineet merkittävästi viime vuosina liiketoiminnan kehitykseen, jotta asiakaskokemus ja digitaaliset palvelut tuodaan vahvasti toimintamme keskiöön. Olemme uudistaneet provisiojärjestelmämme ja uskomme sen olevan markkinoiden kannustavin. Vaihtoautoliiketoimintamme konseptia kehitetään parhaillaan eteenpäin eli sinulla on mahdollisuus päästä erinomaisessa hetkessä mukaan.

Kasvustamme johtuen tarvitsemme K-ryhmään innokkaita ja aktiivisia automyyjiä tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteittesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Emme odota sinulta aiempaa kokemusta autokaupasta, mutta tulet tässä tehtävässä tarvitsemaan vahvaa osaamista myynnistä ja halua rakentaa erinomaista asiakaskokemusta. Kiinnostus autoalaan on tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Odotamme sinulta:
• Aiempaa kokemusta myyntityöstä. Kokemus autoalalta on vahva etu, mutta ei välttämättömyys.
• Myynninnälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa.
• Sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä ja oppia uusia työkaluja myyntityösi tueksi.
• Olet luonteeltasi myynti- ja asiakasorientoitunut, etkä pelkää puhelinta tai ihmiskatsetta.
• Ihmisten huomioimista. Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja sekä kykyä tuottaa erinomaista asiakaskokemusta.
• Kiinnostusta myös ostaa autoja liiketoiminnan kasvattamiseksi.
• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Kilpailukykyisen provisiomallin, jossa hyvällä suorituksella pääsee erinomaisiin ansioihin
• Useita urapolkuvaihtoehtoja isossa konsernissa. Myyjämme ovat edenneet mm. myyntipäälliköiksi, tuotepäälliköiksi ja maahantuonnin eri tehtäviin.
• Koulutusta ja päivittäisiä haasteita oman kehittymisesi tueksi. Tarjoamme monipuolisen kattauksen koulutuksia ja tukea mahdollistaen kasvusi kohti uusia huippuja.
• Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit – emme ole sattumalta autoalan markkinajohtaja Suomessa
• Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton, liikuntaedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ostoedun K-ryhmän liikkeistä, kattavan työterveyshuollon yms.

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. K-Autolla olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa koko potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin liikenneturvallisuustyötä unohtamatta.

K-Auto – merkkejä tulevaisuudesta

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö: Marko Solkinen, puh 0105332344, sposti: [email protected]

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.
-------------------
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa. www.k‐auto.fi

K-Auto on osa K-ryhmää, jossa voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vaihtoautomyyjä Huittisiin K-Autolle, avoin haku

32700 Huittinen
Vakituinen

Julkaistu 16.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti