Skip to main content

Vakuutuskäsittelijä Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa kattavia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja erilaisten asiakaspalvelu- ja taustatehtävien osalta.

Nautitko työstä monipuolisten toimisto- ja taustatehtävien parissa, ja haluat päästä kehittämään itseäsi sekä oppimaan uutta vakuutusalalla? Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinua varten. 

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakaspalveluun Tampereelle uusia 

Vakuutuskäsittelijöitä

Työt alkavat 1.11.2023 ja tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2024 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin liukuvasti klo 7–18 välille. Työpisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä toimistolla että etänä.

Vakuutuskäsittelijänä sinulla on tärkeä rooli asiakaskokemuksen luomisessa. Työpöydältäsi löytyy päivittäin asiakkaidemme vakuutussopimuksiin liittyviä tehtäviä ja hoidat niihin liittyviä yhteydenottoja luontevasti kaikissa kanavissa. Huolehdit erilaisista vakuutussopimuksiin liittyvistä tallennus- ja selvittelytehtävistä sekä muutoksista. Tarvittaessa nappaat luurin käteesi ja otat yhteyttä asiakkaaseen lisätietojen saamiseksi. Lisäksi pääset osallistumaan aktiivisesti asiakaspalvelumme laadun varmistamiseen sekä prosessiemme kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän finanssialalla, sekä modernit työvälineet ja toimitilat. Panostamme työyhteisössämme valmennukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään, joten sinulla ei tarvitse olla alan aikaisempaa kokemusta. Tulet osaksi kannustavaa tiimiämme, jossa tehdään monipuolisesti yritysvakuuttamisen asiantuntijatöitä. Meillä on vahva tiimihenki ja työskentelemme tiiviisti kohti yhteisiä tavoitteitamme, kollegoita auttaen. Tehtävässä nautit Tribedon hyvinvointia tukevista henkilöstöeduista.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, näppärää IT-osaamista sekä halua oppia uusia asioita. Vakuutuskäsittelijänä varmistat asiakaskokemuksen sujuvuuden sekä ymmärrät roolisi osana palveluketjua. Pystyt työskentelemään paineen alla ja pysyt positiivisella mielellä myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Et myöskään kaihda rutiininomaisia tehtäviä. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja innostuneesti. Työskentelyotteesi on joustava ja toimit tarkasti ja järjestelmällisesti tässä back office -tyyppisessä roolissa. Aikaisempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista. 

 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ja cv:si rekrytointijärjestelmäämme pian, kuitenkin viimeistään 8.10.2023.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut heti lokakuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tribedon rekrytoija Tanja: [email protected].

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

 


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vakuutuskäsittelijä Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti