Skip to main content

Välinehuoltaja Siltasairaalan yhteispäivystys

Kiinnostaisiko sinua innostava ja monipuolinen työ välinehuoltajana mukavassa joukossa HUS Leikkaus ja tehohoitokeskuksen Siltasairaalan yhteispäivystyksessä?

Haemme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja hyvät organisointikykytaidot omaavaa henkilöä välinehuoltotehtäviin. Edellytämme hyviä ihmissuhdetaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta tehtävässä. Tehtävä on moniammatillista tiimityötä potilaan hyväksi. Työ on mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehtäviin kuuluu potilaan tutkimuksessa ja hoidossa käytettyjen hoitovälineiden ja -laitteiden huoltotehtävät, sekä hoitotarvikkeiden täydentäminen. 

Työkohde työsuhteen alkaessa on Siltasairaalan yhteispäivystys. Työ on määräaikainen 1.12.2023 – 4.9.2024. Aloitus 1.12.23 tai sopimuksen mukaan. 

Työ on 2-vuorotyötä ma-su. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. 

Käytettävissäsi ovat HUSin tarjoamat työsuhde-edut, kuten vuosittain jaettava kulttuuri-, liikunta- ja työsuhdematkalippuetu, joka jaetaan vuosirytmin mukaisesti. Henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot, liikunta- ja hyvinvointiyritysten henkilökunta-alennuksia ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Työsuhdeasuntoja on käytettävissä. Lisäksi HUS tarjoaa työntekijöille tuettua työpaikkaruokailua. 

Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Välinehuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot: 

Osastonhoitaja Anu Honkimaa-Salmi puh. 050 427 2436.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 05.12.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Välinehuoltaja Siltasairaalan yhteispäivystys

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti