Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Välivuoden parhaat työpaikat nyt haettavissa!

Jäikö opiskelupaikka niukasti saamatta – mitäs nyt? No töihin tietty!

Pieni tauko ja omien toiveiden kartoittaminen voi auttaa löytämään oman alan – niin myös mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia duuneja. Olipa välivuosi suunniteltu tai ei tai jos odotat armeijan alkua, hyödynnä se hankkimalla merkityksellistä työkokemusta innostavien asiakaskohtaamisten parissa! Rainmakerilla pääset työskentelemään tunnettujen, luotettavien ja alansa suurimpien brändien parissa mielenkiintoisissa tehtävissä esimerkiksi media-, operaattori-, energia- tai matkailualalla tai voit työllistyä erikoiskaupan ja ravintola-alan tehtäviin.

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus, mikä takaa sinulle avaimet tuleviin onnistumisiin työelämässä. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia - tervetuloa myynnin ja asiakaspalvelun korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä ymmärrys asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Turvallisen peruspalkkauksen, kannustavien lisien ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis kerrytettyä arvokasta kokemusta asiakas- ja myyntityöstä. Ja kun opiskelupaikka lopulta varmistuu, voit jatkaa meillä osa-aikaisena ja tienata myös opintojen ohella!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tai tulevaisuudessa tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi Rainmakerilla

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Osassa toimeksiannoista on mahdollisuus hybridityöhön eli osittaiseen etätyöskentelyyn koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen, minkä lisäksi meillä pääsee työskentelemään viihtyisissä toimistoissa.

✅ Tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet unelmiesi uralle ja haluamme tukea kehitystäsi parhaan kykymme mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Olen Tanja H. Rainmakerilta ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon +358407147995. Jos et saa minua heti kiinni, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Suunnitelmasi voivat vielä matkan varrella muuttua ja se on ymmärrettävää. Hae kuitenkin jo nyt mukaan niin kartoitetaan yhdessä sinulle sopivimmat vaihtoehdot! Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Välivuoden parhaat työpaikat nyt haettavissa!

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti