Skip to main content

Valukoneen käyttäjä / tuotantotyöntekijä Plastweld Oy:lle

Etsimme Plastweld Oy:lle Tervajoelle rotaatiovalukoneen käyttäjää / tuotantotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Aiempi kokemus muovialan tehtävistä ei ole edellytys tehtävään, mutta toivomme että sinulla on aiempaa työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä ja/tai joku teknisen alan koulutus. Muovialan aiempi työtausta on toki etu tehtävää ajatellen. Plastweldillä sinut koulutetaan tehtävään ja saat kattavan perehdytyksen.

Työssäsi toimit pääasiassa rotaatiovalukoneen käyttäjänä. Työnkuvaan kuuluu olennaisena osana valmistusprosessin seurantaa, muovituotteiden käsittelyä ja viimeistelyä sekä laadunvalvontaa. Työ on vuorotyötä ja edellytämme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Työkieli tuotannossa on suomi.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona ja valittu henkilö työllistyy Baronalle vuokratyösuhteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Valitulle henkilölle suoritamme työhöntulotarkastuksen joka sisältää huumetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valukoneen käyttäjä / tuotantotyöntekijä Plastweld Oy:lle

Barona Teollisuus
Vaasa
66400 Laihia
65630 Mustasaari
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Pornainen
Barona Logistiikka
Espoo
Barona Teollisuus
Vaasa
Barona Teollisuus
Vöyri
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti