Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Valvojia Rushille, Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Rushille keikkatyöntekijöitä valvojan tehtäviin. Mikäli etsit ainutlaatuista työtä, joka on täynnä elämyksiä, jatka lukemista ja jätä hakemusta tulemaan.


Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja aurinkoinen persoona. Uudessa työssäsi tarvitset rohkeutta ottaa kontaktia asiakkaisiin, eli trampoliinipuiston vieraisiin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se katsotaan eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne! 

Valvojan tärkein tehtävä on valvoa, että puiston sääntöjä noudatetaan. Tehtävä on tärkeä yleisen turvallisuuden kannalta. Työvuoron aikana vastaat myös pienimuotoisesti siivoustehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Töitä tehdään töihin kutsuttavana ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Etenkin lauantaisin on tarvetta työntekijöille. Työ sopii siis erinomaisesti opiskelijalle tai vaikka toisen työn oheen. Työsuhde on hyvin joustava ja saat itse valita vuorot, jotka haluat tehdä.


RUSH TRAMPOLIINIPUISTO

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien myös hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle. Rush sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä Valimon juna-aseman lähellä.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA, PALKKA

Työsuhde: aloitus heti sopivan henkilön löytyessä.
Toistaiseksi voimassa oleva, töihin kutsuttava.

Palkka: Huvi-, teema-, ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukainen (min. 8,08e/h, iltalisät 1,39e/h).

Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

HAKU KÄYNNISSÄ

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Siinä tapauksessa ole suoraan minuun yhteydessä. Minut tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. Mikäli en heti vastaa puhelimeen, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[email protected]
Puh. 044 757 7639, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin jätä hakemus työpaikkailmoituksen kohdasta "hae työpaikkaa".

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valvojia Rushille, Helsinki

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti