Skip to main content

Vanhempi asiantuntija/ Projektipäällikkö, Rail Systems

Ramboll on strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttaminen vaatii panostuksia joukkoliikenteeseen, jossa raideliikenne on avainasemassa. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita ja haemme nyt joukkoomme projektipäälliköitä.

Hankkeemme kattavat laaja-alaisesti suunnittelu- ja selvitystoimeksiannot isoista allianssihankkeista monipuolisiin hanke- ja yleissuunnitelmiin sekä pienempiin selvitystöihin sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Projektipäällikkönä/vanhempana asiantuntijana olet osa Suomen Rail Systems-yksikköä. Meillä on osaajia sekä Espoossa, Tampereella että Oulussa ja olemme osa globaalia toimialaa, jossa työskentelee yli 300 raide- ja ratahankkeisiin erikoistunutta asiantuntijaa.

Uusi tehtäväsi

Työssäsi vastaat oman osaamisesi mukaisesti kaunpunkiraiteiden ja/tai rataan liittyvistä asiantuntijatehtävistä tai niihin liittyvien projektien vetämisestä. Olipa osaamisesi ydin radan geometria ja päällysrakenne, tekniset järjestelmät, varikot, liikennöinnin mallinnus, yllä- ja kunnossapito tai strategiatyö, eduksesi ovat monipuolinen ammatillinen tausta ja vahva kiinnostus raidehankkeista.

Keskeisiä työtehtäviäsi ja vastuitasi ovat projektien asiantuntijana, suunnittelijana tai projektipäällikkönä toimiminen. Osallistut myös substanssiosaamisalueesi työskentelytapojen, prosessien ja tuotteiden kehittämiseen sekä asiakastyöhön kotimaassa ja kiinnostuksesi mukaan myös ulkomailla. Tehtäväsi yksityiskohtaisempi sisältö ja painopisteet muokataan osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. 

Tietoja sinusta

Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä noin 10 vuoden kokemusta raidehankkeista
 • Sujuvaa viestintää suomen kielellä.
 • Arvostamme halua kehittää toimintaamme ja löytää uusia innovatiivisia työskentelytapoja ja -menetelmiä.

Eduksi katsotaan

 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot, kokemus monialahankkeiden projektinjohtotehtävistä ja vaativiasta sidosryhmätyöskentelystä
 • Englannin, ruotsin ja saksan kielen taito

Mitä tarjoamme sinulle

 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat työskennellä omana itsenään.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.8.2024.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään kaupunkiraideliiketoiminnan kehityspäällikkö Erica Roselius puh 040 736 9950 tai yksikönpäällikkö Anne Jokiranta puh 041 451 5487.

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vanhempi asiantuntija/ Projektipäällikkö, Rail Systems

Espoo
Hybridityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti