Skip to main content

Vanhustyön osaajia, Etelä-Savo

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö työtä Etelä-Savosta? 

Etsimme nyt ikäihmisten yksiköihimme Etelä-Savoon sosiaali- ja terveysalan osaajia. Koulutukseltasi voi olla mm. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. 

Tarjoamme sinulle työn elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Esperi työpaikkana

Esperillä on Etelä-Savossa kaksi ikäihmisten yksikköä, Hoivakoti Lounatuuli Mikkelissä ja Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharjulla. Molempien yksiköiden toimintaa yhdistävät asukaslähtöisyys ja elämänmakuisen arjen mahdollistaminen jokaiselle asukkaallemme.

Etsimme yksiköihin uusia työkavereita vakituisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöhön ja eripituisiin sijaisuuksiin. Kuulemme mielellämme millaisesta työstä olet kiinnostunut, joten tuothan toiveesi rohkeasti esille hakemuksessasi tai ota suoraan yhteyttä niin jutellaan lisää!

Työpäiväsi hoitajana meillä  

Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä.

Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä riippuen koulutuksestasi ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi erikseen!  

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

  Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto/opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

  Jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksiköiden esihenkilöt: Päivi Pitko (Hoivakoti Rautuhovi), 050 577 2004, [email protected] ja Jaana Taipale (Hoivakoti Lounatuuli), 044 720 2722, [email protected]

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Tutustu Hoivakoti Rautuhovin toimintaa ja työyhteisöön täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Vanhustyön osaajia, Etelä-Savo

  52700 Mäntyharju
  Mikkeli
  Vakituinen
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 01.06.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €

  Samankaltaisia työpaikkoja

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti