Skip to main content

Vanhustyön osaajia, Kainuu

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö uutta suuntaa urallesi tai keikkatyötä esim. opintojesi tai eläkepäivien oheen?

Haemme nyt Kainuussa sijaitseviin ikäihmisten yksiköihimme sosiaali- ja terveysalan osaajia niin vakituisiin työsuhteisiin kuin keikkatöihin. 

Mikäli siis etsit merkityksellistä työtä, jossa pääset tekemään työtä asukaslähtöisesti - hae mukaan helposti linkin kautta! 

Esperillä on Kainuussa kaksi ikäihmisten yksikköä Hoivakoti Menninkäinen ja Hoivakoti Mieslahti. Molempien yksiköiden toimintaa yhdistävät asukaslähtöisyys ja elämänmakuisen arjen mahdollistaminen jokaiselle asukkaallemme.

Työpäiväsi meillä

Työtehtävät yksiköissä ovat hieman erilaisia koulutustaustastasi riippuen. Yhteistä on kuitenkin asukaskeskeisyys, ja mielekkään arjen varmistaminen jokaiselle asukkaalle. Työ sisältää perushoitotyötä, lääkehoitoa, erilaista viriketoimintaa/ulkoilua sekä asukkaiden tukemista ja ohjaamista arjen eri askareissa.

Tehtäviä on tarjolla yksiköiden tarpeesta riippuen joko vakituisena (osa-tai kokoaikainen) tai keikkatyönä. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä tai päivätyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto).
 • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.
 • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
 • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy sosiaali-ja terveysalan tutkinto tai opintoja (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olisit kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Kerro meille itsestäsi muutaman monivalintakysymyksen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mikäli löydämme sinun profiiliisi sopivia työtehtäviä meiltä!

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksiköidemme esihenkilöt:

Hoivakoti Menninkäinen: Ulla Määttä, 044 235 6030, [email protected]
Hoivakoti Mieslahti:
 Irene Rautiainen, 0400 501 227, [email protected]

  Esperistä lisää työnantajana voit lukea täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Vanhustyön osaajia, Kainuu

  88300 Paltamo
  Kajaani
  Vakituinen
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 01.01.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti