Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varaosamyyjä, K-auto Turku

Hakuaika alkaa: 04.05.2023
Hakuaika päättyy: 31.05.2023

Merkkejä tulevaisuudesta - tule osaksi yli tuhannen autoalan ammattilaisen joukkoa.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen K-Auto Turun toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja myyntityötä niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille. Lisäksi työ sisältää mm. korjaamo- ja rengasmyyntiä, asiakaspalvelua, tavaran vastaanottoa sekä hyllytystä. Toimit tiiviissä yhteistyössä huoltoneuvojien, mekaanikkojen sekä automyyjien kanssa osana tiimiä.

Tiimimme koostuu erilaisista alan huippuosaajista, ja saat meistä takuuvarmasti osaavan ja reilun porukan tukemaan matkaasi K-Autolla. Panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja työntekijöidemme ylivertaiseen ammattitaitoon.

Tarjoamme sinulle:

  • paikan autoalan etulinjaan huippubrändien parissa
  • huipputason työvälineet sekä ison talon edut, kuten ostoetu K-ryhmän kaupoissa, liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus jne.
  • kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia brändien omien laadukkaiden koulutusohjelmien kautta
  • laajat urakehitysmahdollisuudet

Odotamme sinulta:

  • työtä pelkäämätöntä ja positiivista asennetta
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
  • vähintään 18 vuoden ikää

Soveltuva koulutus, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä edustamiemme merkkien tuntemus katsotaan eduksi.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa [email protected] tai puhelimitse 0504274538.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.05.2023 oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosamyyjä, K-auto Turku

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti