Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varaosavastaava - Kouvola

Etsitkö uusia mahdollisuuksia Varaosavastaavan roolissa osana huippuorganisaatiota?

Haemme nyt Kouvolan Scania-keskukseen

VARAOSAVASTAAVAA

Työhösi varaosavastaavana kuuluu varaosamyynti, asiakaspalvelu, varaston logistiikka ja ylläpito.  Lisäksi tehtävässäsi vastaat siitä, että varaosien rutiinit ja raportoinnit menevät päämiehen vaatimusten mukaisesti sekä varasto täyttää sille asetetut tavoitteet niin palveluasteen kuin varastokierron suhteen. Käytössäsi ovat Scania varastonhallinta- ja logistiikkajärjestelmät sekä korjaamon ajanhallintajärjestelmä. Tehtävässä varmistat osaltasi, että asiakkuuksien hoitaminen vastaa Scanian tavoitteita ja arvoja.

Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky varaosatoiminnoissa ovat toimintasi lähtökohtia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta aktiivista otetta sekä kykyä toimia tavoitteellisesti. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavan työasenteen. Työtä tehdään pääosin päivätyönä, työ saattaa kuitenkin ajoittain sisältää ilta- ja lauantaivuoroja.

Katsomme eduksi raskaan kaluston tuntemuksen sekä kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää teknistä tai kaupallista koulutusta sekä hyvää tietotekniikan osaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa sekä haasteellisen ja vastuullisen työn. Jotta onnistut tehtävässä, saat kattavan perehdytyksen, käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä tueksesi koko Scania-verkoston taustavoiman. Scanialla tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet työssä kehittymiseen, viihtyisän ja turvallisen työympäristön, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut, sisältäen muun muassa lounasedun, laajan virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden työsuhdepyörän hankintaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Toni Kulmala, puh. 010 555 4741. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään oheisen hakulinkin kautta viimeistään 26.11.2023.  Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.


Henkilöstö on Scanian arvokkain voimavara ja yhtenä joukkueena autamme asiakkaitamme menestymään. Haemme jatkuvasti uusia Scanialaisia eri tehtäviin ympäri Suomen. Jos olet motivoitunut ja valmis ottamaan vastuuta, tarjolla on lukuisia mahdollisuuksia. Scania on oikea paikka kaikille – huollon ammattilaisille, myynnin osaajille, asiantuntijoille ja johtajille. Liittymällä osaksi matkaamme, edistät koko kuljetusalan tulevaisuutta, jossa Scania toimii suunnannäyttäjänä matkalla kohti kestävää liikennejärjestelmää.

Scania-konserni on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajia. Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee seitsemän sopimustoimipistettä. www.scania.fi

Hakuaika päättyy: 26.11.2023 klo 23:00

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosavastaava - Kouvola

Kouvola
Vakituinen

Julkaistu 26.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti