Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastomyyjä (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Onko sinulla kiinnostusta logistisiin työtehtäviin kansainvälisessä telakkaympäristössä?  

Meillä Rexelillä on tarjolla monipuolinen ja vaihteleva työ vuorotteluvapaan sijaisuuteen VARASTOMYYJÄNÄ Turun Telakan myyntikonttorillamme. Työsuhde on määräaikainen kokoaikainen ajalle 1.8.2023-27.1.2024.  

Toimipisteemme palvelee Meyer Turku Oy:tä ja alueella toimivia alihankkijoita myymällä laivanrakennukseen tarkoitettuja tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on tukea ja auttaa asiakasta omassa liiketoiminnassaan, saavuttaen samalla omat toiminta- ja tulostavoitteet.  

Varastomyyjän työtehtäviin kuuluu logistiikan työtehtävät kuten jakelu, inventointi sekä muu tavaravirran hallinta. Työ on siis luonteeltaan fyysistä ja tapahtuu osaksi ulkona. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös myynnilliset työtehtävät kuten raportointi, asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmien käyttö sekä asiakkuudenhoitomallin toteuttaminen, jolla vastataan asiakkaan nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin. Lisäksi työhön kuuluu myös noutomyymälän tehtäviä. 

Työ on arkipäivätyötä vaihdellen vuoroviikoin klo:7-15 ja klo:8-16.   

Toivomme sinulta kokemusta logistiikan työtehtävistä sekä trukinajotaitoa. Suomen ja englannin kielitaito on välttämättömyys kansainvälisen työympäristön vuoksi. Hyvät IT taidot – varsinkin MS Excel ja SAP osaaminen ovat plussaa. Lisäksi vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää seuraavat ehdot tai osan niistä:   

  • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista
  • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:    
    • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
    • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Tämän monipuolisen toimenkuvan hoitamiseen kaipaamme sinulta reipasta ja ahkeraa otetta logistiikan tehtäviin, asiakaspalveluhenkisyyttä, ennakkoluulotonta sekä rohkeaa asennetta. Myös paineensietokyky, järjestelmällisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä.   

Miksi Rexelille? Jos haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn näköalapaikalla telakkamaailmaan. Kaupan päälle tulee loistavat työkaverit ja hyvä perehdytys.   

Tervetuloa hakeutumaan tehtävään 4.6.2023 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hakulomakkeessa on yksi videokysymys, johon toivomme sinun vastaavan (onnistuu myös älypuhelimella). Vastaaminen on kuitenkin vapaaehtoista. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.   

Lisätietoa tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Kasper Pajunen klo:9-15 välisenä aikana numerosta 050 5093 726 

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme täältä.  

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä. 

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.  

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia. 

Lue lisää: www.rexel.fi  

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti