Skip to main content

Varastotyöntekijä noutopihalle rautakauppaan

Hei sinä varastoalan osaaja! Etsitkö työtä, jossa pääset työskentelemään varastoalalla asiakkaiden parissa? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja koet sen omaksesi? Jatka lukemista! Meillä on sinulle tarjolla huikea työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainiolle VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ noutopihalle kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään monipuolisissa varaston tehtävissä rautakaupan noutopihalla ja sisävarastolla. Tehtävässä sinulle tulee tutuksi kuorman vastaanotto ja purku, tavaroiden keräily ja luovutus asiakkaille, asiakaspalvelu sekä varaston ylläpito. Työtä tehdään pääasiassa ulkotiloissa. 

Mitä etsimme:

Odotamme sinulta jo jonkin verran aiempaa varastoalan kokemusta. Erityisesti katsomme eduksi vastaavanlaiset varastotyöt. Myös trukilla ajotaito sekä rakennustuotetuntemus auttavat työssä. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä ja työhön tarttuvan otetta sekä motivaatiota ja vastuullista toimintatapaa.

Mitä tarjoamme:

Työ alkaa huhti-toukokuun aikana joustavasti tilanteesi mukaan, ja töitä on tarjolla kesän ajalle. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kahdessa vuorossa kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa varaston porukkaa noutopihalla. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 06.04.2023 klo 23:59

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy, Uusikatu 35 2.krs, 90100 Oulu
0403075304
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä noutopihalle rautakauppaan

Eezy Oyj
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti