Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Kujalaan

Etsimme asiakkaallemme Lahteen varastotyöntekijöitä

Tulet työskentelemään asiakkaamme tiloissa Lahden Kujalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6.00-14.00 ja 14.00-22.00, joten sinulla tulee olla valmius työskennellä molemmissa vuoroissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus on kaupan varasto TES:n mukainen.

Työtehtäviisi kuuluu aluksi tuotteiden keräily ääniohjauksen avulla lavoille ja rullakoille. Työssäsi käytät keräilytrukkia. Myöhemmin saat vastuuta myös muista monipuolisista varastotöistä ja näissä esimerkiksi työntömastotrukin hallitsemisesta on hyötyä.

Aiempi työkokemus varastoalalta ja erityisesti tarkasta keräilytyöstä on tehtävässä eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tärkein ominaisuutesi on rautainen asenne työntekoa kohtaan!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

- Kyky omaksua uusia asioita nopeasti

- Tehokas työote ja tarkkuus

- Sujuva suomen kielen taito

- Täysi-ikäisyys

- Hyvä fyysinen kunto

Meiltä tarjoamme sinulle:

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Juha Honkavirta

Rekrytointikonsultti

juha.honkavirta@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Juha Honkavirta
Rekrytointikonsultti
juha.honkavirta@transval.fi
Työpaikan osoite: Lahti, 15150 LAHTI
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 28.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11492098

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijöitä Kujalaan

Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 29.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti