Skip to main content

Varastotyöntekijä, K-Rauta Merituuli, Espoo

Hakuaika alkaa: 07.06.2023
Hakuaika päättyy: 30.06.2023

VARASTOTYÖNTEKIJÄ (37,5 h/vko), K-RAUTA MERITUULI, ESPOO

K-Rauta Merituulella on nyt haussa iloisen ja ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ.

VARASTOTYÖNTEKIJÄN tehtäviin kuuluu normaalien varastohommien lisäksi asiakaspalvelu noutopihamyymälässämme. Tehtävässä eduksi lasketaan trukinajotaito sekä varastoalan, rakennusalan tai kaupallisen alan koulutus ja/tai työkokemus.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tuntemusta rautakaupan noutopihan tuotteista. Ennen kaikkea tärkeintä on oikeanlainen asenne: mikäli olet energinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija etkä hätkähdä fyysistä työtä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Työtä tehdään ulkona.

Tehtävä on vakituinen, mutta myös määräaikainen on mahdollinen, sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K-Raudan perehdytysohjelman
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit
  • hyvät henkilöstöedut

Liity mahtavaan porukkaamme ja laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla jo tänään, kuitenkin viimeistään 30.6.2023: HR-Päällikkö Reetta Sorri, [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä, K-Rauta Merituuli, Espoo

Kesko Oyj Kauppiaat
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti