Skip to main content

Vårdare, Andelslagsvägens boende

Vakinainen työsuhde

Social- och hälsovårdssektorn, Familje- och socialtjänster, Elovägens boende

Työavain: SOTE-01-60-23
Haku Päättyy: 10.03.2023 klo 16:00
Palkka: 2311,02 €/mån + rekrytillägg
Palvelussuhde: 13.2.2023 eller enligt överenskommelse
Työpaikan osoite: Andelslagsvägen 78 A, 00660

Vi söker en vårdare till Andelslagsvägens boende i Helsingfors. Anställningen är tillsvidare och inleds enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete.

Enheten på Andelslagsvägen är ett gruppboende för nio klienter med seniorprofil. En del av klienterna har under vardagarna dagverksamhet på annat håll, medan en del erbjuds sysselsättning hemma.

Vi erbjuder en hemlik boendeverksamhet där vi beaktar klientens individuella önskemål och behov. Tillsammans jobbar vi för att bygga upp en trygg och stimulerande hemmiljö med meningsfull sysselsättning. Vi arbetar också för att erbjuda våra klienter möjlighet till en aktiv fritid på egna villkor.

Hos oss arbetar vi socialpedagogiskt, med fokus på klientens delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är intresserad av specialomsorgsbranschen och gillar att jobba med människor. Du är empatisk, har ett gott bemötande och en öppen attityd. Vi värdesätter även ett positivt förhållningssätt, lyhördhet inför klientens behov och förmåga att arbeta serviceinriktat.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande arbete med engagerade kollegor. Hos oss har du även möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom varierande fortbildningar och som anställd är du berättigad till motions- och kulturförmåner.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande jobb med engagerade kollegor. Du får ta del av Helsingfors stads mångsidiga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt personalförmåner som t.ex. kultur- och motionsförmåner, rabatt till kollektivtrafiken och cykelförmån. Vid behov hjälper vi dig att hitta en tjänstebostad. Läs mer om Helsingfors tjänstebostäder på adressen https://www.hel.fi/sv/boende/tjanstebostader/ansok-om-en-tjanstebostad.

Den uppgiftsbaserade lönen kan ändras senare enligt social- och hälsovårdssektorns lönesystem.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira.

Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs.

I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016).

Helsingfors social- och hälsovårdssektor är den ledande aktören och reformatorn inom social- och hälsovården i Finland. Tillsammans bygger vi upp social- och hälsovårdstjänster som medborgarna också i framtiden vill välja. Våra tjänsters tillgänglighet, verkningsfullhet och produktivitet samt personalupplevelsen förbättras snabbt. Vi fäster speciell uppmärksamhet vid tjänster för de mest utsatta befolkningsgrupperna.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Närmare information ger enhetschef Peter Moberg på tfn 0443581169, peter.moberg@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/sv/social-och-halsovardstjanster/kom-och-jobba-hos-oss

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vårdare, Andelslagsvägens boende

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti