Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaisjakaja, Siilinjärvi

Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja olet työssäsi tarkka ja ripeä? Yöllä ulkona työskentelyn otat vastaan tervetulleena haasteena ja voimavarana. Työssä pääset näkemään auringonnousut ja kokemaan Suomen neljä vuoden aikaa ikään kuin kaupan päällisenä.

Etsimme osa-aikaiseen yötyöhön
VARHAISJAKAJIA Siilinjärven alueelle.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

Varhaisjakaja jakaa tilattavia sanomalehtiä, osoitteellisia kirjeitä ja aikakauslehtiä.

Varhaisjakajan työvälineenä on oma auto.

Kun muut vasta heräilevät aamulla, sinä olet jo työsi tehnyt ja päivät ovat vapaat. Työvuoroja on keskimäärin vähintään 2 vuoroa viikossa tai jopa 6 vuoroa viikossa tilanteestasi riippuen.

Tarjoamme sinulle:
- osa-aikaisen työn klo 1-6 välisenä aikana.
- Työterveyshuollon sekä ison organisaation edut, kuten Epassi -liikunta- ja kulttuurietu.
- Kattavan palkallisen perehdytysjakson

Edellytämme:

- 18 vuoden ikää
- Kohtuullista fyysistä kuntoa sekä reipasta ja itsenäistä työotetta.

 
Varhaisjakajan perustuntipalkka yölisällä on työsuhteen alkaessa 10,87€/h. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen veroton kilometrikorvaus, 0,46€/km. Oheisjakeluista maksetaan kappalekohtaiset korvaukset tuotteen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Kuitenkin viimeistään 29.10.2022. Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaisjakaja, Siilinjärvi

71800 Siilinjärvi
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 30.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti