Skip to main content

Varhaisjakaja Somerolle

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla työtä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle. Etsimme varhaisjakajaa määräaikaisuuteen Somerolle.

Varhaisjakajan työ on sanomalehtien ja osoitteellisen postin jakelua yöllä. Jakajana työskentelet 4-5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle n. klo 2-6 väliselle ajalle. Someron jakelutyössä kulkuvälineenä on työnantajan auto. Työvuorokierto on 4+4 ja tarvittaessa muutama vuoro lisää viikossa. Aloitus sopimuksen mukaan heinäkuun puolesta välistä ja työt kestävät alustavasti elokuun 2024 loppuun.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio lisineen on noin 12-13 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien ja osoitteellisen postin varhaisjakelua Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella. Lounais-Suomen Tietojakelu Oy kuuluu media- ja graafisen alan TS-Yhtymään.

Jätä hakemus: https://lstj.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=248&jbid=15
Työpaikan osoite: 31400
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 19.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 19.06.2024 14:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 369d6373-8146-45c9-b9e2-079411831adb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti