Skip to main content

Varhaisjakelun sijaisuus Uudessakaupungissa

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla työ, joka jättää päivät vapaaksi harrastuksille tai kesästä nauttimiselle. Etsimme työntekijää kesäsijaisuuteen Uuteenkaupunkiin.

Varhaisjakelussa jaetaan sanomalehtiä ja osoitteellista postia ennalta määrätyllä reitillä. Nyt avoimena olevassa sijaisuudessa työskentelet työnantajan sähköpyörällä n. 3 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 1-6 väliselle ajalle. Työvuororytmi on 6 yötä töitä ja 2 vapaata. Töiden aloituspaikka on Alinenkadulla Uudessakaupungissa. Sijaisuus alkaa heti ja kestää n. elokuun puoliväliin asti. Jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio lisineen on noin 12-13e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista.

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien ja osoitteellisen postin varhaisjakelua Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella ja se työllistää noin 500 henkilöä. Lounais-Suomen Tietojakelu Oy kuuluu media- ja graafisen alan TS-Yhtymään.

Jätä hakemus: https://lstj.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=249&jbid=15
Työpaikan osoite: Alinenkatu 29, 23500 Uusikaupunki
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 05.01.2025 22:00
Ilmoitus jätetty: 10.07.2024 14:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: df9ec232-f080-44ee-9660-f59f7153b056

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti