Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Ylä-Malmi

Työavain: KASKO-02-110-23
Haku Päättyy: 01.02.2023 klo 16:00
Palkka: 3 017,31 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.3.2023
Työpaikan osoite: Notkotie 12, 00700, Helsinki

Tervetuloa töihin Ylä-Malmin päiväkotiin!

Työyhteisömme etsii juuri sinua, työstäsi innostunut ja motivoitunut varhaiskasvatuksen erityisopettaja, toteuttamaan uudenmallista yksikön erityisopettajan työn kuvaa.

Yksikön erityisopettajana toimit joustavasti koko yksikön tasolla niin varhaiskasvatuksessa kuin esiopetuksessa konsultoiden henkilökuntaa lasten tukemisessa ja tukiprosesseissa, tukien lapsia yhteisopettajana sekä vahvistamalla vanhempien osallisuutta. Olet mukana henkilöstömme kanssa toiminnan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa sekä vahvistat yksikön inklusiivisen toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumista. Osallistut monialaiseen yhteistyöhön. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä tiiviissä yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa.

Päiväkoti Ylä-Malmi on kahdessa rakennuksessa toimiva perinteinen päiväkotirakennus, jota ympäröi laaja viiteen eri alueeseen rajattu piha-alue. Meille tärkeitä asioita ovat leikki ja leikillisyys, toiminnallinen oppiminen, yhteisöllisyys ja kiireettömyys. Ulkotoiminnan jatkuva kehittäminen sekä lähialueiden palveluiden ja retkikohteiden, kuten lähimetsien ja leikkipuistojen hyödyntäminen ovat olennainen osa toimintaamme.

Ylä-Malmilla on töissä niin pitkään varhaiskasvatuksessa työskennelleitä kuin uusia vastavalmistuneitakin, ja jokaisen osaamista ja tietämystä arvostetaan sekä hyödynnetään myös yhteisesti. Yhteisöllisyys kuvaa työyhteisöämme: meillä ymmärretään, että yhteinen etu on oman ryhmän etu ja keskinäinen avunanto toimii hyvin. Meillä opettajien SAK-ajat ja pedakokoukset toteutuvat säännöllisesti, ja myös lastenhoitajat kokoontuvat aika ajoin keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja pedagogiikkaamme vastaamaan nykypäivän pedagogiikkaa.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Anna Laaksonen
anna.m.laaksonen@hel.fi
09 310 72901

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-yla-malmi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti