Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Aallonhuippu

Onko toiveenasi päästä työskentelemään sitoutuneessa työyhteisössä, jossa ilo ja leikillisyys kuuluvat olennaisena osana työpäiviimme? Meillä on vapautumassa varhaiskasvatuksen erityisopettajan paikka Aallonhuipun päiväkodista!

Erityisopettaja työskentelee päiväkodin erityisryhmässä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Olet tiimisi erityispedagogiikan asiantuntija ja tehtäviisi kuuluu tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä laaja-alaisen erityisopettajan kanssa.

Aallonhuipussa sinut ottaa vastaan keskusteleva ja ammattitaitoinen työyhteisö. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja lasten, perheiden ja työyhteisön hyvinvoinnin tueksi. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia arjen muuttuvissa tilanteissa.

Aallonhuipun päiväkodissa ilonamme on iso piha, jossa pystyy monipuolisesti liikkumaan ja leikkimään. Päiväkodin vieressä sijaitsee lisäksi urheilukenttä, jota pystyy hyödyntämään toiminnassa. Käytämme toiminnassamme mm. Roihusten materiaalia sekä musapeda-toimintaa. Lisäksi päiväkotimme tekee yhteistyötä Espoon musiikkiopiston kanssa.

Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää 3-6-vuotiaille lapsille. Henkilöstöömme kuuluu kuusi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kolme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi teemme yhteistyötä laaja-alaisen erityisopettajan sekä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa säännöllisesti.

Päiväkoti sijaitsee Kivenlahdessa. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä on bussipysäkki, jonka ohitse kulkee useita bussilinjoja. Lisäksi uusi metroasema on valmistunut Kivenlahteen.

Työpaikan nimi ja osoite: Aallonhuipun päiväkoti, Aallonhuippu 2, 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Toivottu aloitusaika 1.8.23 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja kehittävää työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Christa Markevitsch, [email protected]
Työpaikan osoite: Aallonhuippu 2, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2961,63 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-273-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 06.02.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11826201

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti