Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Niittykumpu

Tervetuloa osaavaan joukkoomme ryhmässä työskenteleväksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi uuteen Niittykummun päiväkotiin! Nyt sinulla on mahtava tilaisuus tulla perustamaan kanssamme uutta päiväkotia uusissa ja upeissa tiloissa, josta olemme kovin innoissamme! Oletko sinä uusi työkaverimme?

Niittykummun päiväkodille valmistuu näillä näkymin loppukesän aikana uudet ja monipuoliset 6 lapsiryhmän tilat Vuoritontuntie 3:een Niittykummun uutta koulua vastapäätä. Päiväkodin sijainti on erinomainen, koska se on keskeisellä paikalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Erilliset esiopetusryhmämme (2kpl) tulevat sijoittumaan yksikkömme toiseen rakennukseen Niittyporttiin, johon on myös loistavat liikenneyhteydet.

Päiväkodista tulee ainutlaatuinen, koska se rakentuu uudiskerrostalon alakertaan. Päiväkodille valmistuu oma suuri ja monipuolinen piha, jossa pienimpien lasten ryhmät on erotettu aidalla muusta pihasta. Ympärillä on luontoa, puistoja ja paljon hyviä retkikohteita.

Haemme nyt varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ammattitaitoiseen työyhteisöömme vakituiseen tehtävään. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa ryhmän tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Vastaat tarvittaessa myös tukea tarvitsevien lasten esiopetuksesta. Tiimissäsi toimii varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä mahdollisesti myös avustaja. Tehtävässä painottuu ajatus inklusiivisesta varhaiskasvatuksesta ja pedagogiikan mahdollisuuksien huomioimisesta pienessä lapsiryhmässä. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallinen ympäristö, jossa lasten on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojensa ja vahvuuksiensa mukaan. Ryhmä on ollut hyvin toimiva, monipuolinen ja paljon kiitosta saanut. Toivomme sinun tuovan ryhmään erityispedagogiikan osaamisesi ja yhdessä kehitätte ryhmästä oman näköisenne!

Niittykummun päiväkodissa työskentelee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Arjen työssä sinua tukevat yhteisön muu henkilökunta ja esihenkilösi. Meillä on talossamme säännöllisesti myös todella taitavat, osaavat ja innostavat kiertävät kieli- ja kulttuuriopettaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Esihenkilösi on aidosti läsnä työntekijöilleen, aina valmiina auttamaan sekä tukemaan ja haluaa keskittyä työntekijöiden hyvinvointiin, koska teemme tätä työtä yhdessä. Työyhteisössämme vaalimme positiivisuutta, huumoria ja hyvää työilmapiiriä. Meille on tärkeää yhteisöllisyys, työhyvinvointi ja toisten arvostaminen. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti!

Arvostamme lisäksi lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnon kohteista sekä tarpeista käsin. Panostamme erityisesti leikin kehittämiseen ja mahdollistamiseen.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Kaikessa toiminnassamme edistämme myös kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko työyhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta. Hyvinvoiva yhteisö onkin yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittykummun päiväkoti, Vuoritontuntie 3, 02200 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.
tai
Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Milla Kuusela, p. 040-634 36 04,
[email protected]
Työpaikan osoite: Vuoritontuntie 3, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2961,63 €/kk
Työ alkaa: 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-621-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11899701

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti