Skip to main content

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja, Illenpihan varhaiskasvatusyksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Illenpihan ja -puiston päiväkodit, Illenpiha 6, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan 


Hei, Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme  varhaiskasvatuksen  laaja-alaista erityisopettajaa Illenpihan varhaiskasvatusyksikköön.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön keskellä Vantaata, Kartanonkoskelta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta Risto Räppääjän maisemista. Meillä saat tehdä työtä omalla tavallasi, luotamme ammattilaisen osaamiseen.  Opettajat ovat tiimiensä johtajia ja sitä kautta johtamassa vahvasti koko yksikköä osana johtoryhmää. Uudet opettajat saavat talosta oman mentorin ja/tai pääsevät alueen mentoriryhmään. 

Työyhteisöömme kuuluu kaksi päiväkotia. Työntekijöitä on noin 34, lapsia noin 150. Yksikössämme luotamme vahvasti positiiviseen pedagogiikkaan, kannustamiseen ja vahvuuksien löytämiseen. Jokainen lapsi ja kasvattaja on tärkeä ja ainutlaatuinen.

Johtajaksesi saat varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja työaikasi on soviteltavissa Sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Tarjoamme sinulle joustavan työn, jota on mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta sekä mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa laadukasta erityispedagogista opetusta kaiken ikäisten lasten ryhmissä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Pienryhmätyöskentelytaidot ja -kokemuksen. Kokemusta varhaiserityiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä positiivisen pedagogiikan tuntemuksen. Etunasi on myös joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja kehittämismyönteisyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan palkka on 1.8 alkaen 3303 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Eskola, Sari

0503121817

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 9-14.30


Varajohtajat

Jukka Naskali, p. 050 3033169

Ida Holmgren, p. 043 8270255


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja, Illenpihan varhaiskasvatusyksikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 15.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti