Skip to main content

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja, Vaaralanpuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vaaralanpuiston päiväkoti, Harjunreuna 23, 01230 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.01.2023 alkaen (
tai aloitus sopimuksen mukaan).

Hei, meidän mukava työporukka odottaa juuri sinua! Meille ovat tervetulleita niin kokeneet konkarit kuin vasta työuraansa aloittavat työntekijät! 

Vaaralanpuiston päiväkoti on kaksikerroksinen, noin 115 paikkainen päiväkodi. Talo on jaettu neljään pesään, joissa on kaksi tai kolme lapsiryhmää. Jokaisella lapsiryhmällä on isot ja mukavat omat tilat ja lisäksi valoisa sali ja ateljee ovat päivittäin ryhmien käytössä. Päiväkotimme on rakennettu vuonna 2017 ja se edustaa ekologista rakentamista. Ovia ja kiinteitä kalusteita päiväkodissa on vähän ja liikkuvien kalusteiden ansiosta luovia ratkaisuja voidaan hyödyntää toiminnan ja lasten tarpeiden mukaan. Tarjoammekin uuden ja kauniin päiväkotirakennuksen myötä monipuoliset tilat kasvatukseen ja opetukseen sekä iloiset ja kannustavat työkaverit! 

Varhaiskasvatuksen laaja-alaisena erityisopettajana annat ensisijaisesti tukea lapsille varhaiskasvatuksen arjessa. Erityispedagogiikan asiantuntijana teet yhteistyötä koko varhaiskasvatuksen toimintayksikön henkilökunnan, päiväkodinjohtajan ja eri lapsiperhepalveluiden toimijoiden kanssa. Varmistaaksemme lapsen oikeuden tukeen, annat osittaista erityisopetusta ja konsultaatiota joustavasti varhaiskasvatuksen toimintayksikön eri lapsiryhmissä esiintyvän tuen tarpeen mukaan jaksoittain tai osa-aikaisesti. 

Meillä on toiminut aiemmien oma resurssiopettaja ja syksyllä 2022 meillä oli jaettu laaja-alainen erityisopettaja toisen yksikön kanssa. Työntekijämme ovat tottuneita työskentelemään erityisopettajan kanssa ja osaamistasi arvostetaan täällä meillä! Meiltä löytyy myös valmista erityispedagogista materiaalia talosta, mutta olemme valmiita täydentämään materiaalivalikoimaa toiveidesi mukaan! 

Arvostamme Vaaralanpuistossa hyvää yhteistyökykyä. Pidämme merkityksellisenä sitä, että omaat hyvän ja sensitiivisen vuorovaikutuksen suhteessa lapsiin ja aikuisiin. Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön. Meillä on hyvät rakenteet pedagogiselle kehittämiselle ja yhteistyölle sekä johtajan ja varajohtajan pedagoginen tuki tiimeille. Työssäsi pääset toimimaan läheisessä yhteistyössä päiväkodinjohtajan kanssa. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Tällä hetkellä osallistumme Metropolian järjestämään Turvaa ja tunnetaitoja -hankkeeseen (08/22-12/23).  

Meidät on äänestetty Seuren työtekijöiden keskuudessa vuoden parhaaksi työkohteeksi vuonna 2019, ja meillä on pysyvät ja vakituiset Seuren sijaiset. Meillä pääset tekemään erityisopettajan työtä sijaistamisen sijasta! 

Meillä saat työllesi kollegiaaalista tukea talon muista opettajista sekä johtaja ja varajohtaja tukevat työtäsi täällä meillä. Pääset osallistumaan pedagogisena asiantuntijana toimintayksikön toiminnan kehittämiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn. Lisäksi Vantaan aluetasoisesti  saat laaja-alaisen erityisopettajan työhösi tukea mm. vertaismentoroinnin ja vertaistapaamisten merkeissä. Laaja-alaisilla erityisopettajilla on läheinen kontakti myös alueen Konsultoivaan erityisopettajaan sekä Kieli- ja kulttuurikoordinaattiin.

Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat sekä pätevät varhaiskasvatuksen opettajat. Vantaalla on alkamassa vuonna 2023 varhaiskasvatuksen opettajille erityisopettajan opintoihin pätevyyden antavat opinnot. 

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Kiinnostuitko? Soita Lauralle tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: 2 939,99 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Laura Iivonen-Mellais vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Lauran saat kiinni puhelimitse 050 570 5948 tai sähköpostilla
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 21.12.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja, Vaaralanpuiston päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti