Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Silkkiniityn päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään Silkkiniityn päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ruotsin kieliseen kielikylpyryhmään, jossa syksyllä on 5-6-vuotiaita lapsia. Ryhmässä toimii 2 varhaiskasvatuksen opettajaa sekä haettava varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Kielikylpyryhmässä käytetään sekä suomen että ruotsin kieltä lasten kanssa. Huoltajien ja muiden tahojen kanssa tehtävä yhteistyö on pääosin suomeksi. Haemme ryhmään lastenhoitajaa, jolla on joko sujuvaa ruotsin kielen osaamista tai riittävää ruotsin kielen taitoa käydä arjen perustilanteet ruotsiksi lasten kanssa.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti osallisuus, positiivinen pedagogiikka ja tekemisen meininki. Oheisessa linkissä näet, millaista olisi olla osana Silkkiniityn työyhteisöä: https://www.espoo.fi/fi/uutiset/2022/06/kevaan-riemu-koskettaa-paivakodin-lasten-uudella-musiikkivideolla

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita ihmeessä hakemus niin jutellaan lisää!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa pedagogiikan toteutumisesta ja arvioinnista. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö perheiden kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa pääset kehittämään Silkkiniityn pedagogiikkaa ja toimintakulttuuria.

Työpaikan nimi ja osoite: Silkkiniityn päiväkoti, Opinkuja 1, 02100 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme positiivisuutta, ruotsin kielen osaamista sekä kykyä olla läsnä lapsille

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tanja Aartonen-Amhil, puh. 0406365581.
Työpaikan osoite: Opinkuja 1, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1784-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11483379

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Samankaltaisia työpaikkoja

WeDev OY / Marketplace startup
Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Hyvinkää
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kymenlaakso
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti