Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, haluaisitko työskennellä lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Aamunkoiton päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on viisi eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-3-vuotiaiden ryhmässä, jossa kanssasi työskentelevät kaksi kelpoista varhaiskasvatuksen opettajaa. Työ on määräaikainen ja sijaisuuden jatko selviää kevään aikana. Aamunkoiton päiväkoti sijaitsee Päivätiellä Olarissa, luonnonläheisessä rauhallisessa ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien päässä kävelymatkan päässä Isosta Omenasta.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja kokemus sekä ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Meille on tärkeää, että lapset kohdataan sensitiivisesti ja yksilöllisesti, ja että kaikilla lapsilla ja aikuisilla on Aamunkoitossa hyvä olla. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti!

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta. Tärkein osa työtäsi on ihmetellä ja oivaltaa yhdessä lasten kanssa sekä toteuttaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa yhdessä opettajien kanssa. Muuttuva varhaiskasvatus tarvitsee monenlaista osaamista ja tämä tiimi tarvitsee juuri sinun ammattitaitoasi!

Työssäsi parasta on, kun saat olla mukana lapsen oivaltamisen ja oppimisen hetkissä, ja elää arkea yhdessä perheiden kanssa.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat tiimisi opettajat sekä Aamunkoiton mukavan henkilökunnan. Arjen työssä sinua tukevat päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja tiimisi varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on hyvä ja leppoisa työilmapiiri. Odotamme sinua mukaan joukkoomme!

Työpaikan nimi ja osoite: Aamunkoiton päiväkoti, Päivätie 8
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Hyvät vuorovaikutus- ja ohjaustaidot ovat keskeistä osaamistasi!

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Larissa Strodel-Paananen 0401902698 (jätä viesti) tai larissa.strodel-paananen@espoo.fi.
Työpaikan osoite: Päivätie 8, 02210 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk
Työ alkaa: 3.10.2022 - 12.3.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 07.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2403-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11633190

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti