Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Vanttilan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Vanttilan päiväkotiin. Päiväkodissamme on kuusi varhaiskasvatusryhmää 1-6-vuotiaille lapsille ja yksi esiopetusryhmä. Tulet työskentelemään 1-3 -vuotiaiden ryhmässä opettajan työparina.

Vanttila on idyllinen ja rauhallinen luonnonläheinen alue, jossa lasten kanssa toiminnassa on helppo hyödyntää lähimetsää, liikuntapaikkoja ja ympäröivää luontoa rikkaan ja monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, liikunta ja läsnäoleva vuorovaikutus. Meille on tärkeää, että lapset tulevat kohdatuksi ja kuulluksi päivittäin. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat tiimisi kanssa päivittäin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen pedagogiikan toteutumisesta. Sinulla on myös tärkeä rooli toiminnan suunnittelussa ja vanhempien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Työpaikan nimi ja osoite: Vanttilan päiväkoti, Nissintie 1, 02780 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Riikka Kiel p. 040 5051184, riikka.kiel@espoo.fi
Työpaikan osoite: Nissintie 1, 02780 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 23.1.2023 - 15.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 25.01.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-53-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11784679

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti