Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Ohrakasken päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Ohrakasken päiväkotiin. Päiväkodissamme on 4 eri ryhmää 1-6 -vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-3 vuotiaiden ryhmässä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki ja liikkuminen. Meille on tärkeää, että yhteistyö perheiden kanssa sujuu hyvin. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa Espoovasun toteutumisesta. Tärkeä osa työtäsi on leikin mahdollistaminen.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapsen hoitopäivä on hyvä joka päivä. Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun saat aamuhaleja.

Tuleva tiimisi:
Arjen työssä sinua tukevat päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat Meillä on töissä osaava työyhteisö, jota kuvaa hyvin joustavuus ja yhteistyökykyisyys. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Ohrakasken päiväkoti, Ohrakaski 2, 02340 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Mira Sautero-Luukkainen [email protected] p. 0405071859
Työpaikan osoite: Ohrakaski 2, 02340 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 13.2.2023 - 30.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 03.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-154-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11800544

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti