Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei varhaiskasvatuksen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai projektityöskentely varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Kylätalo Palttinan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Palttinan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-3 vuotiaiden ryhmässä Hippiäisissä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti taidekasvatus, projektityöskentely ja lapsen osallisuus. Meille on tärkeää, että olemme mukana yhdessä kehittämässä varhaiskasvatusta. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit yhdessä tiimisi kanssa lapsen kasvu, oppimisen ja hyvinvoinnin turvaamisesta ja tukemisesta. Tärkeä osa työtäsi on aito läsnäolo ja sensitiivinen kohtaaminen pienten lasten ja heidän huoltajien kanssa tetävä yhteistyö. Työtiimisi koostuu sinusta ja varhaiskasvatuksen opettajasta ja teette yhteistyötä myös viereisen ryhmän kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa kehitämme ja arvioimme toimintaa viikkopalavereissa ja ryhmien omissa tiimipalavereissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kylätalo Palttinan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Niina Ahovalli 0406366440
Työpaikan osoite: Tegelhagen 4, 02780 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 20.2.2023 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 14.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-231-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11810685

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti