Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskentely esiopetusryhmässä?

Latokasken päiväkodissa on 4 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Nyt haemme lastenhoitajaa esiopetusryhmään. Ryhmässä toimii lisäksesi varhaiskasvatuksen opettaja, lastenhoitaja sekä lisäresurssina kielikaveri-lastenhoitaja. Esiopetusryhmä toimii koulun puolella tilavissa luokkahuoneissa. Lisäksi meillä on käytössä koulun puolen liikuntasali ja ruokala.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, osallisuus ja jatkuva uuden oppiminen. Meille on tärkeää, että lapsia kuunnellaan ja heidät kohdataan sensitiivisesti. Päiväkotimme sijaitsee metsän vieressä ja käytämme metsää viikottain oppimisympäristönä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa varhaiskasvatuksen järjestämisestä ja toteuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö perheiden kanssa ja lasten yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapsen laadukas varhaiskasvatus toteutuu joka päivä. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla yhdessä lasten ja tiimin kanssa.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on sitoutunut ja ammataitoinen työyhteisö. Osa työntekijöistä on ollut talossa pitkään, joten meillä viihdytään. Arjen työssä sinua tukee päiväkodin johtaja. Myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuriopettaja on tiiviisti mukana päiväkodin arjessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Latokasken päiväkoti, Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2554-23/fi_FI
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Maiju Tuominen puh. 040-6365591.
Työpaikan osoite: Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 25.09.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2554-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 84e21377-d5c0-4dd3-8f29-111946372a83

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti